Δωρεάν παράδοση

Όλες οι παραγγελίες στην ηπειρωτικη Ελλάδα παρέχονται δωρεάν με τη δική μας ειδική μεταφορά για να διασφαλιστεί η ασφαλή άφιξη των επίπλων σας. Ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα

Καλή εγγύηση τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρεθείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή και θα το παραδώσουμε δωρεάν ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χχαρη σε εσασ, μπορουμε να φυτεψουμε χιλιαδεσ δεντρα!

Πληρωμή

 
Με αντικαταβολή

Για την άνεσή σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πληρώσετε για τα προϊόντα με αντικαταβολή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση και όχι όταν κάνετε μια παραγγελία. Κατά την παράδοση ο οδηγός θα σας δώσει ένα δελτίο αποστολής και απόδειξη ή τιμολόγιο για την παραγγελία σας. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. (Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου)

 

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση

Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση. Ο οδηγός θα σας παραδώσει το POS, θα μπορείτε να σαρώσετε εύκολα την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή επί τόπου. Ο οδηγός θα σας δώσει ένα δελτίο αποστολής και απόδειξη ή τιμολόγιο για την παραγγελία σας. Δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. (Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου)

Πληρωμή μέσω διαδικτύου Υπάρχει πάντα και η επιλογή να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω διαδικτύου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Πληρώστε με visa ή mastercard κατά την παραλαβή:

 • Δόσεις εως 3 μήνες,
 • Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 500 ευρώ.
  Δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. (Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου)

 

Τραπεζική μεταφορά

Αφού επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό με τον συνηθισμένο τρόπο μέχρι την ημέρα της παράδοσης (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά). Σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας στο πεδίο αναφοράς κατά τη διάρκεια της συναλλαγής (για παράδειγμα # 123456)

 

Λεπτομέρειες για τραπεζική συναλλαγή:

 • Αποδέκτης: Furniture1 Ελλας Ι.Κ.Ε.
 • Αριθμός λογαριασμού: 0026.0057.53.0201134247
 • ΙΒΑΝ: GR 4702600570000530201134247
 • Αναφορά: Αριθμός Παραγγ. (πχ. #123456)

 

Θέλετε να πληρώστε από το εξωτερικό; Μπορεί να χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες:

 • Τράπεζα: EUROBANK ERGASIAS S.A.
 • Διεύθ/ση τράπεζας:Λεωφόρος 25ης Μαρτίου 80 , Πετρούπολη , ΤΚ 132 31
 • SWIFT / BIC: ERBKGRAA

 

Εγγύηση καλής τιμής

Όταν χρησιμοποιείτε την εγγύηση καλής τιμής, θα αντιστοιχίσουμε την τιμή του προϊόντος σας με την τιμή του ίδιου προϊόντος που θα βρείτε από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στην Ελλάδα και θα εφαρμόσουμε την δωρεάν παράδοση. Δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. (Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου)

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την "εγγύηση καλής τιμής", πρέπει να μας στείλετε ένα σύνδεσμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου να φαίνεται καθαρά το ίδιο προϊόν και η τιμή του.