Κατηγορίες

Μέθοδοι πληρωμής

Με αντικαταβολή

Για την άνεσή σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πληρώσετε για τα προϊόντα με αντικαταβολή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά έως 500€ κατά την παράδοση και όχι όταν κάνετε μια παραγγελία. Κατά την παράδοση ο οδηγός θα σας δώσει ένα δελτίο αποστολής και απόδειξη ή τιμολόγιο για την παραγγελία σας. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. (Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου).

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση

Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση. Ο οδηγός θα σας παραδώσει το POS, θα μπορείτε να σαρώσετε εύκολα την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή επί τόπου.
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα σε 3 δόσεις για τις παραγγελίες σας που ανέρχονται σε τουλάχιστον 250€. Ο οδηγός θα σας δώσει ένα δελτίο αποστολής και απόδειξη ή τιμολόγιο για την παραγγελία σας. Η πληρωμή με Δόσεις κατά την παράδοση δεν ισχύει για περιοχές εκτός Αττικής. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να πληρώσετε με Δόσεις μέσω της σελίδας μας.

Online πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής. Προσφέρουμε τις πιο δημοφιλείς λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών.
Πληρώστε απευθείας με την κάρτα σας ή χρησιμοποιήστε το "Google Pay" ή το "Apple Pay".
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα σε 3 δόσεις για τις παραγγελίες σας που ανέρχονται σε τουλάχιστον 250€.

apple_pay google_pay mastercard visa

PayPal

Όταν επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής PayPal, μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε στη σελίδα της PayPal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Τραπεζική μεταφορά

Αφού επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό με τον συνηθισμένο τρόπο μέχρι την ημέρα της παράδοσης (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά). Σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας στο πεδίο αναφοράς κατά τη διάρκεια της συναλλαγής (για παράδειγμα # 123456)

 • Λεπτομέρειες για τραπεζική συναλλαγή:
 • Αποδέκτης: Furniture1 Hellas ΜΟΝ ΙΚΕ
 • Αριθμός λογαριασμού: 0026.0057.53.0201134247
 • ΙΒΑΝ: GR 4702600570000530201134247
 • Αναφορά: Αριθμός Παραγγ. (πχ. #123456)

Θέλετε να πληρώστε από το εξωτερικό; Μπορεί να χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες:

 • Τράπεζα: EUROBANK ERGASIAS S.A.
 • Διεύθ/ση τράπεζας: Λεωφόρος 25ης Μαρτίου 80 , Πετρούπολη , ΤΚ 132 31
 • SWIFT / BIC: ERBKGRAA

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Όταν χρησιμοποιείτε την εγγύηση καλής τιμής, θα αντιστοιχίσουμε την τιμή του προϊόντος σας με την τιμή του ίδιου προϊόντος που θα βρείτε από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την «εγγύηση καλής τιμής», πρέπει να μας στείλετε ένα σύνδεσμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου να φαίνεται καθαρά το ίδιο προϊόν και η τιμή του.

 • Η εγγύηση καλυτερης τιμής δεν ισχύει εάν:
 • - Η παραγγελία έχει παραδοθεί στον πελάτη.
 • - Τα σύνολα των συγκρίσιμων προϊόντων διαφέρουν.
 • - Το συγκρινόμενο προϊόν δεν είναι νέο, για παράδειγμα: το προϊόν χρησιμοποιείται, είναι ελαττωματικό ή επισκευάζεται (μέσω της εγγύησής του).
 • - Το συγκρινόμενο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα που μας έχει σταλεί ο σύνδεσμος.