0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Σχετικά με εμάς

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πουλάνε έπιπλα στην αγορά - γιατί να μας επιλέξετε; Είμαστε νέοι, πολύ απαιτητικοί και πραγματικά μας ενδιαφέρει ο καθένας σας :)
Όταν αγοράζετε, μπορείτε να αισθανθείτε εντελώς ασφαλείς και να το κάνετε χωρίς κανένα κίνδυνο:

  • Αυτό που προσφέρουμε είναι μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 365 ημερών - μπορείτε να επιστρέψετε ένα έπιπλο για οποιονδήποτε λόγο.
  • Είμαστε μια νομική οντότητα που είναι καταχωρημένη σε όλα τα υποχρεωτικά μητρώα, διαχειριζόμαστε νόμιμα παραγγελίες και δεδομένα πελατών.
  • Έχουμε 10 χρόνια εμπειρίας στην πώληση επίπλων, έχουμε παραδώσει έπιπλα σε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και έχουμε λάβει πολλές καλές κριτικές.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές επίπλων και ταχύτητα παράδοσης για αποτελεσματικές και καινοτόμες δραστηριότητες:

  • Ως εισαγωγείς αγαθών εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές - μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν πληρώνετε για υπηρεσίες μεσιτείας.
  • Δουλεύουμε με απόλυτα διαφανή τρόπο - οι τιμές όλων των υπηρεσιών υποδεικνύονται με ΦΠΑ και άλλους φόρους.
  • Προσπαθούμε να εισάγουμε τα έπιπλα από άλλες χώρες σε ελάχιστο χρόνο και να τα παραδίδουμε στα καταστήματα ή στους τελικούς καταναλωτές.
  • Οι παραγγελίες επεξεργάζονται αυτόματα, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.
  • Είναι σημαντικό για τους εταίρους μας να γνωρίζουν ότι παρέχουμε τις τελωνειακές διασαφήσεις, τα πακέτα πληρωμών και άλλα τέλη, επομένως δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς αυτό. Συνεργαζόμαστε με πολλούς κατασκευαστές στη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, οι παραγγελίες γίνονται αρκετές φορές την εβδομάδα και παραδίδονται άμεσα.