0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

1 παραγγελία = 1 δέντρο

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ

Όταν αγοράζετε από το Epipla1.gr, φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε παραγγελία που παραδίδεται.

Αυτά τα δέντρα βοηθούν στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος, στη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και στη δημιουργία ενός πιο πράσινου περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές. Στις αναπτυσσόμενες χώρες, αυτό εξοπλίζει τους ανθρώπους να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα και να
οικοδομήσουν βιώσιμα εισοδήματα για τις οικογένειές τους. Επιπλέον, ειναι μια πολλά υποσχόμενη κλιματική κίνηση που αναπτύσει πρακτικές για τη βελτίωση των αποδόσεων των καλλιεργειών και την αναζωογόνηση της υγείας του εδάφους, την χρήσης ύδατος, την αποδοτικότητα και την αποθήκευση άνθρακα.

Το πρόγραμμα δεντροφύτευσης, το οποίο υποστηρίζουμε, βοηθάει τους γεωργούς στις αναπτυσσόμενες χώρες να οικοδομήσουν παραγωγικές και βιώσιμες καλλιέργειες και αγροκτήματα. Εγκαθιστούμε ένα δέντρο για κάθε προϊόν που πωλείται, επιτρέποντας την ανάπτυξη των αγροτικών κοινοτήτων, την ενδυνάμωση των τοπικών πληθυσμών για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος, την ανάπτυξή τους τα τρόφιμα τους, και να οικοδομήσουν ένα βιώσιμο εισόδημα και μέλλον για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τις
κοινότητες τους.

Με τη συστηματοποίηση συγκεκριμένων τύπων ταχέως αναπτυσσόμενων δένδρων, οπωροφόρων δένδρων, σκληρών ξύλων και καλλιεργειών-τροφίμων με συστηματικό τρόπο σε περίοδο τεσσάρων ετών, οι οικογένειες μπορούν να αλλάξουν θετικά τη ζωή τους για πάντα. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα φυτεύουν χιλιάδες δέντρα που παρέχουν στις οικογένειες βιώσιμες πηγές τροφίμων, ζωοτροφές, προϊόντα προς πώληση, καυσόξυλα και αύξηση του ετήσιου εισοδήματός τους.
 


Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες