Κατηγορίες

Περιεχόμενα στο Καλάθι

0

Το Καλάθι σας είναι άδειο!

 • Χαίρετε!

 • Αγαπημένα

Πληροφορίες επιστροφής και εγγύησης

Για πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές και τις εγγυήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +30 698 193 4030, +30 211 234 0888 ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες και επιπλέον όρους μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω κείμενο.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 365 ημερών

Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν καλής ποιότητας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερολογιακών ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Θα φροντίσουμε εμείς για τα επιστρεφόμενα προϊόντα - θα τα παραλάβουμε δωρεάν εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων καλής ποιότητας:

 • - Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική, άθικτη συσκευασία του. Σημείωση: Για την επιθεώρηση του προϊόντος, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ταινίες που χρησιμοποιήθηκαν για το κλείσιμο της συσκευασίας.
 • - Τα συναρμολογημένα έπιπλα ή τα έπιπλα για τα οποία έχει γίνει προσπάθεια συναρμολόγησης δεν μπορούν να επιστραφούν.
 • - Το προϊόν πρέπει να παραμείνει άθικτο από τον αγοραστή.
 • - Το προϊόν πρέπει να έχει την αρχική εμπορική του εμφάνιση (άθικτη ετικέτα, άθικτη προστατευτική μεμβράνη κ.λπ.) και να διατηρεί τις λειτουργικές του ιδιότητες. Σημείωση: Η διάταξη αυτή δεν ισχύει σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος.
 • - Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να έχει την ίδια κατάσταση με αυτή που το παρέλαβε αρχικά ο αγοραστής.
 • - Το μεταχειρισμένο προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί.
 • - Θα είμαστε σε θέση να παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα εκεί όπου μπορεί να έχει πρόσβαση το φορτηγό.

Διαδικασία επιστροφής

Για να επιστρέψετε το/τα προϊόν/τα εντός 365 ημερών από την παράδοσή του/τους, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +30 698 193 4030, +30 211 234 0888 και αναφέρετε την ακριβή ονομασία ή τον κωδικό του/των επιστρεφόμενου/ων προϊόντος/ων και τον αριθμό παραγγελίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επιστροφής.

Επιστροφές χρημάτων

Θα καταβάλλουμε το επιστρεφόμενο ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό την επομένη της επιστροφής των επίπλων.

24μηνη εγγύηση ποιότητας

Όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από 24μηνη εγγύηση του κατασκευαστή. Οι πληροφορίες για την εγγύηση βρίσκονται στο πεδίο της περιγραφής του προϊόντος μαζί με άλλες προδιαγραφές του προϊόντος και στην φόρμα εγγύησης που παρέχεται κατά την παράδοση του προϊόντος.

Προτού συναρμολογήσετε τα έπιπλα, συνιστούμε να τα επιθεωρήσετε προσεκτικά και να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει εμφανή ελαττώματα. Συνιστούμε επίσης να διατηρήσετε την αρχική συσκευασία. Οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο του προϊόντος, οι οποίες παρέχονται στη συσκευασία του επίπλου, ενδέχεται να ζητηθούν κατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησης μέσω της εγγύησης.

 • Όροι ισχύς της εγγύησης:
 • - Κατά τη συναρμολόγηση των επίπλων, ο αγοραστής ακολουθεί τις οδηγίες συναρμολόγησης.
 • - Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τον προβλεπόμενο σκοπό του και έχει συντηρηθεί σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες συντήρησης.
 • - Η εγγύηση ισχύει για ελαττώματα στην ποιότητα του προϊόντος που οφείλονται σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή και στη μεταφορά με τα μεταφορικά μέσα του πωλητή.
 • - Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν ισχύει για φυσιολογικά φθαρμένα μέρη των επίπλων και του υφάσματος των επίπλων.
 • Ο αγοραστής δεν δικαιούται κάλυψη από την εγγύηση σε αυτές τις περιπτώσεις:
 • - Τα προϊόντα υπέστησαν ζημιά λόγω σφάλματος του αγοραστή.
 • - Τα έπιπλα υπέστησαν ζημιά λόγω συνθηκών ανωτέρας βίας.
 • - Τα έπιπλα τροποποιήθηκαν από τον αγοραστή.

Διαδικασία αίτησης εγγύησης:

Εάν παρατηρήσετε ελαττώματα του προϊόντος κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] και επισυνάψτε μια φωτογραφία ή άλλο οπτικό υλικό (βίντεο) στο οποίο τα αναφερόμενα ελαττώματα να είναι εμφανή. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε τα κατασκευαστικά ελαττώματα που εντοπίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης εντός 15-45 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της αίτησης. Θα διορθώσουμε, θα συμπληρώσουμε ή θα αντικαταστήσουμε άλλες αποκλίσεις σε ποσότητα ή ποιότητα με δικά μας έξοδα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εγγύηση του κατασκευαστή δεν ισχύει για φυσιολογικές φθορές στα μέρη των επίπλων ή στα υφάσματα των επίπλων.

Εάν, μετά την αγορά ενός προϊόντος, διαπιστώσετε ότι αυτό είναι κακής ποιότητας, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε εντός 24 μηνών από την ημέρα παράδοσής του. Στην περίπτωση αυτή, αντικαθιστούμε το προϊόν χαμηλής ποιότητας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας δωρεάν ή επιστρέφουμε τα χρήματα που καταβάλατε. Παραλαμβάνουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα εντός περίπου 10 εργάσιμων ημερών.

Διαφορές

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο.

Έντυπο υπηρεσίας εγγύησης

 • Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στη φόρμα θα πρέπει να συμφωνούν με τα στοιχεία του ατόμου που καταχώρησε την παραγγελία.

 

 
Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Εάν το έπιπλο ή η συσκευασία του έχει υποστεί ζημιά, παρακαλούμε να επισυνάψετε μια εικόνα στην οποία να είναι ορατή η ζημιά. Εάν λείπει κάποιο εξάρτημα, παρακαλούμε σημειώστε το στις οδηγίες συναρμολόγησης όπως φαίνεται σε αυτό το παράδειγμα. Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε εικόνες όλων των ετικετών που βρίσκονται πάνω στα κουτιά.
Σημείωση: Το μέγιστο μέγεθος του συνημμένου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25mb.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Google Πολιτική Απορρήτου και οι Google Όροι Παροχής Υπηρεσιών.

Συχνες ερωτησεις

Επιστροφές και εγγύηση

Παρέχετε εγγύηση κατασκευαστή για τα έπιπλα;

Όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών, εκτός εάν ο κατασκευαστής παρέχει μεγαλύτερη εγγύηση. Η περίοδος εγγύησης ξεκινά από την ημέρα παράδοσης των επίπλων.

Πού πρέπει να επικοινωνήσω και ποιες πληροφορίες πρέπει να δώσω σχετικά με ένα ελάττωμα επίπλου;

Εάν παραλάβατε έπιπλα με ελάττωμα, στείλτε μας φωτογραφίες ή άλλο οπτικό υλικό (όπως βίντεο) μέσω email στο [email protected]. Το τμήμα εγγυήσεων θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα επικοινωνήσει μαζί σας για πιθανές λύσεις.

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για ανταλλακτικά με εγγύηση;

Ο χρόνος παράδοσης για ανταλλακτικά εγγύησης κυμαίνεται συνήθως από 15 έως 45 ημερολογιακές ημέρες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από κάθε προμηθευτή ξεχωριστά.

Τι γίνεται αν θέλουμε να επιστρέψουμε τα έπιπλα;

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα έπιπλο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], στο τηλέφωνο +30 698 193 4030, +30 211 234 0888. Είναι σημαντικό τα έπιπλα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν συναρμολογηθεί. Θα φροντίσουμε να παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα έπιπλα εντός περίπου 10 εργάσιμων ημερών. Την επόμενη ημέρα από την παραλαβή των επίπλων, θα επιστρέψουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει καθοριστεί στην παραγγελία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα: https://www.epipla1.gr/epistrofes.html.

Τι σημαίνει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 365 ημερών;

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 365 ημερών σημαίνει ότι εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το υψηλής ποιότητας προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερολογιακών ημερών. Τα επιστρεφόμενα έπιπλα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν συναρμολογηθεί. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.epipla1.gr/epistrofes.html.