Κατηγορίες

Παράδοση

Κόστος παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στο σπίτι σας ή σε ένα μέρος όπου μπορεί να φτάσει ένα μικρό φορτηγό. Τα έξοδα αποστολής για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι 29 € και για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη 19 €. Με επιπλέον χρέωση, ο οδηγός μπορεί να μεταφέρει τα έπιπλα στο διαμέρισμά σας.

Δεν παραδίδουμε εμείς οι ίδιοι τα προϊόντα στα νησιά, αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε τη μεταφορά. Το κόστος παράδοσης για τα νησιά υπολογίζεται με βάση κάθε μεμονωμένη παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία.

Τα έπιπλα παραδίδονται σε επίπεδες συσκευασίες με οδηγίες και εξαρτήματα για τη συναρμολόγησή τους.

Παράδοση στον επιθυμητό χρόνο

Προσπαθούμε να κανονίσουμε τους χρόνους παράδοσης έτσι ώστε η παραγγελία να φτάσει στο σπίτι σας σε χρόνο που σας εξυπηρετεί. Μία ημέρα πριν από την παράδοση των επίπλων, επικοινωνούμε με τον πελάτη για να κανονίσουμε τον χρόνο παράδοσης. Την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας, ο υπάλληλος που θα παραδώσει τα προϊόντα επικοινωνεί με τον πελάτη και τον ενημερώνει για την άφιξή του.

Εξειδικευμένη μεταφορά

Παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένη μεταφορά - προστατεύουμε και φροντίζουμε τα πακέτα και είμαστε υπεύθυνοι για τα έπιπλα μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας.

Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων

Συνήθως δεν απαιτείται προπληρωμή ή προκαταβολή κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα κατά την παράδοση των προϊόντων.

Χρόνος παράδοσης

Στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρεται συνήθως ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων, ο οποίος υπολογίζεται από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία και αρχίσει η εκτέλεσή της, θα σας ενημερώσουμε μέσω τηλεφωνικής κλήσης, ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή και SMS. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας εδώ.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να παρακολουθήσω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας εισάγοντας στο σύστημα τον αριθμό παραγγελίας και το e-mail σας. Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τον αριθμό τηλεφώνου που καταχωρήσατε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Θα επικοινωνήσετε μαζί μου πριν από την παράδοση των επίπλων;

Ναι, θα σας καλέσουμε 30 λεπτά νωρίτερα κατά την ημέρα της παράδοσης. Πριν από την άφιξη, ο οδηγός θα επικοινωνήσει μαζί σας στο τηλέφωνο που αναφέρεται στην παραγγελία σας. Μία ημέρα πριν από την παράδοση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να κανονίσουμε ένα ραντεβού.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν παραλαμβάνετε έπιπλα;

Ελέγξτε τα πακέτα για τυχόν ζημιές κατά την παράδοση. Εάν παρατηρήσετε κάτι, θα χρειαστεί να το αναφέρετε στο έγγραφο παραλαβής-μεταφοράς. Αργότερα, αφού ανοίξετε με ηρεμία τα προϊόντα αν διαπιστώσετε τυχόν ζημιές ή αποκλίσεις, στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στα +30 698 193 4030, +30 211 234 0888.

Θα ανεβάσει ο οδηγός τα έπιπλα σε όροφο;

Ο οδηγός θα μεταφέρει τα έπιπλα σε όροφο εάν έχετε επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας υπηρεσία παράδοσης ορόφου. Μπορείτε να το επιλέξετε κατά την αρχική υποβολή της παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε ανά πάσα στιγμή, πριν από την ημέρα παράδοσης των επίπλων, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή τηλεφωνικά στα +30 698 193 4030, +30 211 234 0888.

Τι γίνεται αν θέλουμε να επιστρέψουμε τα έπιπλα;

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα έπιπλο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], μέσω τηλεφώνου στα +30 698 193 4030, +30 211 234 0888 ή συμπληρώνοντας το έντυπο επιστροφής, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Είναι σημαντικό τα έπιπλα να είναι ασυναρμολόγητα και στην αρχική τους συσκευασία. Θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα έπιπλα σύμφωνα με τα δρομολόγιά μας ανά περιοχή. Θα επιστρέψουμε τα χρήματα με τραπεζικό έμβασμα την επόμενη ημέρα από την παραλαβή των επίπλων (περισσότερες πληροφορίες εδώ).