0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Παράδοση

Furniture delivery in GreeceΗ προθεσμία παράδοσης για κάθε έπιπλο είναι διαφορετική και αναφέρεται στην περιγραφή, εάν είναι δυνατόν, μπορούμε να συντομεύσουμε περισσότερο τις ημέρες.

Παραδίδουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα.

  • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται με 29€ επιβάρυνση στην ηπειρωτική Ελλάδα, 19 € σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Με μία επιπλέον χρέωση των 15€, ο οδηγός μας μπορεί να μεταφέρει τα έπιπλα στο διαμέρισμα σας.
  • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται ηπειρωτική Ελλάδα με τα δικά μας φορτηγά - αποθηκεύουμε και φροντίζουμε για τη συσκευασία, είμαστε υπεύθυνοι για τα έπιπλα σας μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας.
  • Τα έπιπλα συνήθως παραδίδονται σε επίπεδη συσκευασία και περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης.
  • Το κόστος παράδοσης για τα νησιά υπολογίζεται με βάση κάθε μεμονωμένη παραγγελία από τη μεταφορική εταιρεία.

Μια ημέρα πριν από την παράδοση, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για να συμφωνήσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Κατά την αποδοχή της παράδοσης ή της παραλαβής των παραγγελθέντων αγαθών, ελέγξτε την κατάσταση των αγαθών και υπογράψτε το δελτίο αποστολής παράδοσης. Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παράδοση των αγαθών έχετε παρατηρήσει ελαττώματα στην εξωτερική εμφάνιση των εμπορευμάτων ή ατέλειες των εμπορευμάτων, βεβαιωθείτε ότι το έχετε επισημάνει στο τιμολόγιο, στο δελτίο παράδοσης ή σε άλλο έγγραφο αποδοχής μεταφοράς. Εάν οι ζημίες παρατηρηθούν αργότερα, τηλεφωνήστε μας στο +30 698 193 4030 ή στείλτε μας email στο info@epipla1.gr.

Εάν κάνετε μια πληρωμή σε μετρητά, βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές ποσό των μετρητών που αναφέρεται στην παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης.

Παράδοση στο εξωτερικό

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να παραδώσουμε έπιπλα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία, την Ουγγαρία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία ή την Πορτογαλία. Δεν παραδίδουμε μόνοι μας τα προϊόντα σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά εάν είναι απαραίτητο, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε να κανονίσουμε τη μεταφορά. Γράψτε μας με e-mail, τι έπιπλα έχετε επιλέξει και σε ποια διεύθυνση πρέπει να παραδοθούν.

Η ασφάλεια σας είναι η προτεραιότητά μας - πληροφορίες σχετικά με τον COVID19

Αυτή τη στιγμή που εξαπλώνεται ο ιός, τα ψώνια μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων και οι παραδόσεις στο σπίτι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ψωνίσετε και να παραμείνετε υγιείς.

Οι παραδόσεις του Epipla1.gr γίνονται καθημερινά, τα προϊόντα παραγγέλνονται και αποστέλλονται, αλλά έχουμε θεσπίσει μέγιστες απαιτήσεις ασφαλείας για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης της παράδοσης των δεμάτων.
 
Προφυλάξεις του Epipla1.gr για την παράδοση των συσκευασιών:
 
  • Μπορούμε να προσφέρουμε ανέπαφη παράδοση προϊόντων. Εάν είναι δυνατόν, ζητάμε από τους πελάτες μας να παραλαμβάνουν τα προϊόντα στην είσοδο.
  • Μπορούμε να προσφέρουμε πληρωμή χωρίς μετρητά, χωρίς κάρτα. Εάν είναι δυνατόν, ζητάμε από τους πελάτες μας να πληρώσουν για τα προϊόντα με τραπεζική μεταφορά.
  • Έχουμε παράσχει σε όλους τους μεταφορείς του Epipla1.gr την απαραίτητη προστασία υγιεινής.
  • Οι μεταφορείς απολυμαίνουν τα χέρια τους και τα οχήματα πριν και μετά την παράδοση. Οι μεταφορείς κάνουν τη δουλειά τους με γάντια.
  
Μείνετε υγιείς! 
Η ομάδα του Epipla1.gr!