Δωρεάν παράδοση

Όλες οι παραγγελίες στην ηπειρωτικη Ελλάδα παρέχονται δωρεάν με τη δική μας ειδική μεταφορά για να διασφαλιστεί η ασφαλή άφιξη των επίπλων σας. Ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα

Καλή εγγύηση τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρεθείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή και θα το παραδώσουμε δωρεάν ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χχαρη σε εσασ, μπορουμε να φυτεψουμε χιλιαδεσ δεντρα!

Παράδοση

Furniture delivery in GreeceΗ προθεσμία παράδοσης για κάθε έπιπλο είναι διαφορετική και αναφέρεται στην περιγραφή, εάν είναι δυνατόν, μπορούμε να συντομεύσουμε περισσότερο τις ημέρες.

Παραδίδουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα δωρεάν. Δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. ( Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου )

  • Παραδίδουμε δωρεάν στην ηπειρωτική Ελλάδα με τα δικά μας φορτηγά - αποθηκεύουμε και φροντίζουμε για τη συσκευασία, είμαστε υπεύθυνοι για τα έπιπλα μας μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας.
  • Παράδοση σε όλα τα νησιά Τα μεταφορικά υπολογίζονται σύμφωνα με τον όγκο της παραγγελιάς (η μέση τιμή αποστολής 30-50 ευρώ).
  • Με επιπλέον χρέωση 15 € ο οδηγός μας μπορεί να ανεβάσει τα έπιπλα στο διαμέρισμά σας.
  • Τα έπιπλα συνήθως παραδίδονται σε επίπεδη συσκευασία και περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης.

Μια ημέρα πριν από την παράδοση, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για να συμφωνήσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Κατά την αποδοχή της παράδοσης ή της παραλαβής των παραγγελθέντων αγαθών, ελέγξτε την κατάσταση των αγαθών και υπογράψτε το δελτίο αποστολής παράδοσης. Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παράδοση των αγαθών έχετε παρατηρήσει ελαττώματα στην εξωτερική εμφάνιση των εμπορευμάτων ή ατέλειες των εμπορευμάτων, βεβαιωθείτε ότι το έχετε επισημάνει στο τιμολόγιο, στο δελτίο παράδοσης ή σε άλλο έγγραφο αποδοχής μεταφοράς. Εάν οι ζημίες παρατηρηθούν αργότερα, τηλεφωνήστε μας στο +30 698 193 4030 ή στείλτε μας email στο info@epipla1.gr.

Εάν κάνετε μια πληρωμή σε μετρητά, βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές ποσό των μετρητών που αναφέρεται στην παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης.