0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Ασφαλής δωρεάν παράδοση*

Όλες οι παραγγελίες από 200€ παραδίδονται δωρεάν στην ηπειρωτική Ελλάδα με τα δικά μας φορτηγά για να εξασφαλιστεί η ασφαλής άφιξη των επίπλων σας.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή και θα το παραδώσουμε δωρεάν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Συλλογή Υφασμάτων MJ

Τι πρέπει να ξέρετε:

  • Τα έπιπλα μπορούν να αγοραστούν μόνο από τη λίστα υφασμάτων στην ετικέτα του προϊόντος.
  • Οι φωτογραφίες των υφασμάτων μπορεί να διαφέρουν λίγο από την πραγματικότητα λόγω των ρυθμίσεων της οθόνης.
  • NΘέλετε να δείτε τα έπιπλα με το ύφασμα που επιλέξατε; Πληκτρολογήστε το όνομα του υφάσματος στο πλαίσιο αναζήτησης του καταστήματος στο πάνω μέρος και επιλέξτε τα έπιπλα που σας αρέσουν.
  • Η δοκιμή αντοχής στο φως εξετάζει την αντοχή του υφάσματος στον αποχρωματισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, το δείγμα του υφάσματος εκτίθεται για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σε λαμπτήρες που προσομοιώνουν την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται με τη μορφή βαθμολογίας από το 1 έως το 8. Τα υφάσματα που δεν αποχρωματίστηκαν παίρνουν 8 και τα λιγότερο ανθεκτικά - 1.
  • Τα υφάσματα φιλικά για κατοικίδια διαθέτουν το πιστοποιημένο από την PetProof υλικό, το οποίο είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές από τα νύχια των ζώων. Οι τρίχες των ζώων δεν κολλάνε σε αυτά τα υφάσματα, συνεπώς είναι εύκολο να τις αφαιρέσετε με μια κολλητική ταινία ή ένα νωπό πανί.
  • Το ύφασμα με αντοχή στο χνούδιασμα πιστοποιείται από την ειδική δοκιμή «Κομπάλιασμα». Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, προσδιορίζεται η αντίσταση της επιφάνειας του υφάσματος στο σχηματισμό χνουδιού κατά την τριβή. Τα αποτελέσματα αξιολογούνται οπτικά από το 1 έως το 5 σε σύγκριση με το αρχικό δείγμα του υφάρματος. Το 1 σημαίνει ότι το ύφασμα τείνει να συλλέγει χνούδι, ενώ το 5 - το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο χνούδιασμα.
  • Η ανθεκτικότητα του υφάσματος στις φλόγες πιστοποιείται με τη δοκιμή «Τσιγάρο» που είναι μια έγκυρη διαδικασία στις ευρωπαϊκές χώρες. Ένα αναμένο τσιγάρο τοποθετείται στο δείγμα του υφάσματος. Το ύφασμα θεωρείται πυρίμαχο όταν περάσουν 8-10 δευτερόλεπτα από την αρχή της δοκιμής μέχρι την ανάφλεξη (ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος).
  • Η δύναμη του υφάσματος, γνωστή και ως αντοχή στην τριβή, καθορίζεται από τη διεθνώς αναγνωρισμένη δοκιμή τριβής του υφάσματος «Martindale». Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, ένα δείγμα υφάσματος πιέζεται ανάμεσα σε μεταλλικούς δίσκους και τρίβεται με μια συγκεκριμένη ταχύτητα, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να σπάσουν τουλάχιστον δύο κλωστές του υφάσματος. Τα αποτελέσματα της δοκιμής παρουσιάζονται σε αριθμό κύκλων. Όσο περισσότεροι κύκλοι, τόσο πιο ανθεκτικό είναι το ύφασμα. Το ύφασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έπιπλα, εάν το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής είναι περισσότεροι από 5000 κύκλοι τριβής.