0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Sacramento AN

Η συλλογή επίπλων μπάνιου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο χώρο στο μπάνιο. Σε αυτή τη συλλογή επίπλων μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Τα έπιπλα της συλλογής μπορούν να είναι πιο σκούρα και πιο ανοιχτά χρώματα. Η συλλογή συμπληρώνεται από μεταλλικά πόδια, τα οποία προσδίδουν στο χώρο φωτεινότητα. Όλα τα έπιπλα της συλλογής καλύπτονται από ένα διάφανο υλικό που τα προστατεύει από μικρές γρατζουνιές. Οι γωνίες των επίπλων με πλαστική επένδυση είναι ανθεκτικές στις φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση. Τα συρτάρια και οι πόρτες διαθέτουν μηχανισμό αθόρυβου κλεισίματος, ο οποίος είναι ιδιαίτερος στο ότι αποτρέπει το απότομο κλείσιμο. Η λειτουργικότητα και η άνεση αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής που κατασκευάζεται στη Γερμανία. Τα έπιπλα της συλλογής διαθέτουν τη λειτουργία των ρυθμιζόμενων ραφιών, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον πιο βολικό τρόπο αποθήκευσης αντικειμένων. Δημιουργήστε ένα μοντέρνο μπάνιο με αυτή τη συλλογή επίπλων.

Τιμή

 – 

  • 880
  • 890
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!