0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων PRAT

Όταν επιλέγετε έπιπλα, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε πολλά κομμάτια όπως: χρώμα, σχήμα και λειτουργικότητα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να διαμορφώσετε τον χώρο σας με διακοσμητικές λεπτομέρειες. 
 
Η συλλογή PRAT θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των μοντέρνων επίπλων. Τα έπιπλα συνδυάζουν μαύρο ματ χρώμα και λεπτομέρειες στο χρώμα του φυσικού ξύλου. Όλα δένουν αρμονικά με τα μεταλλικά πόδια, των οποίων το χρώμα και το σχήμα συμφωνούν απόλυτα με όλο το design. Είναι ένας συνδυασμός του σύγχρονου κόσμου και της φύσης. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED δημιουργεί ένα 3D εφέ που αναδεικνύει το χρώμα και το μοτίβο του ξύλου. Ο μηχανισμός «Push to open» θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα έπιπλα, χάρη στον οποίο δεν απαιτούνται λαβές. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε τις πόρτες και τα συρτάρια με ένα κλικ. Το γυαλί της βιτρίνας είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένο γυαλί, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο ανθεκτικό από το κανονικό γυαλί. Μπορείτε να αγοράσετε τα έπιπλα της συλλογής PRAT μεμονωμένα, είτε σαν σύνθεση.
Τιμή

 – 

  • 60
  • 1350
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!