0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Columbia AM

Αυτή η εξαιρετικά σχεδιασμένη συλλογή αποτελείται από έπιπλα σε χρώμα δρυς που δημιουργούν μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τα ευρύχωρα ράφια και συρτάρια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε τάξη, ενώ το γυαλί στην πόρτα της βιτρίνας θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο και άνετο. Ο προαιρετικός φωτισμός LED θα αποτελέσει μια πρακτική επιλογή που θα επιτελεί τη λειτουργία του φωτισμού και θα δίνει στο δωμάτιο μια αίσθηση χαλάρωσης τις απογευματινές ώρες. Οι σκούρες γκρι μεταλλικές λαβές δένουν απόλυτα με το ύφος του επίπλου. Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της, αυτή η συλλογή επίπλων θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη διακόσμηση τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους χώρους.

Τιμή

 – 

  • 50
  • 550
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!