0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Boston CJ

Μοντέρνα και άνετη κρεβατοκάμαρα - μπορείτε να την αποκτήσετε! Με τη βοήθεια των επίπλων της συλλογής, δημιουργήστε έναν χώρο υπνοδωματίου όπου η χαλάρωση θα είναι απόλαυση. Ο σχεδιασμός των επίπλων είναι εμπνευσμένος από τη φύση και προσαρμοσμένος στη ζωή της πόλης. Η συλλογή συνυφαίνει δύο διαφορετικά, αλλά ταυτόχρονα πολύ συμβατά χρώματα - είναι μια απομίμηση του σκυροδέματος και του ξύλου. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός αναδεικνύει τα χρώματα και δημιουργεί έναν μοναδικό χαρακτήρα επίπλων. Οι μικρές οριζόντιες λαβές συγχωνεύονται με τις γραμμές και περνούν σχεδόν απαρατήρητες στο χώρο. Παρά τον μοναδικό μοντέρνο σχεδιασμό, τα συρτάρια των επίπλων της συλλογής διαθέτουν φρένα που θα εξασφαλίσουν ένα απαλό και αθόρυβο κλείσιμο των συρταριών και των θυρών. Η δημιουργία ενός κομψού υπνοδωματίου μπορεί να είναι πιο εύκολη υπόθεση απ' ό,τι φαίνεται!

Τιμή

 – 

  • 40
  • 490
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Κρεβάτι Boston CJ102
160 x 200 cm | Υ: 95 cm
Π: 164.6 cm | Μ: 205.8 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφια Boston CJ105
Υ: 2.2 cm | Π: 117.6 cm
Β: 48 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφια Boston CJ106
Υ: 147.6 cm | Π: 117.6 cm
Β: 47.7 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων