0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων BDB

Η συλλογή επίπλων BDB έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της απλότητας και του μοντέρνου σχεδιασμού. Τα έπιπλα αυτής της συλλογής μπορούν εύκολα να ταιριάξουν τόσο στο σαλόνι όσο και σε ένα νεανικό δωμάτιο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συλλογής δεν είναι μόνο η μεγάλη πρακτικότητα, αλλά και τα διαφορετικά ένθετα τμήματα των επίπλων, τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν πιο ουδέτερο ή έναν πιο παιχνιδιάρικο σχεδιασμό. Σε αυτή τη συλλογή, οι επιφάνειες σε χρώμα γραφίτη συνδυάζονται με γυαλιστερό λευκό και ματ κίτρινο. Τα έπιπλα δεν διαθέτουν χειρολαβές, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με τον μίνιμαλ σχεδιασμό των επίπλων. Όλα τα έπιπλα της συλλογής είναι επενδυμένα με ένα υλικό που αυξάνει την αντοχή των επιφανειών στις γρατζουνιές και άλλες φθορές που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση.
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Τραπέζι γραφείου BDB27
Υ: 76 cm | Π: 160 cm
Β: 66.5 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ντουλάπι τοίχου BDB7
Υ: 38 cm | Π: 85.5 cm
Β: 28 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Αποθηκευτικός χώρος BDB32
Υ: 17 cm | Π: 168.5 cm
Β: 71 cm
Συνίσταται
Διατίθενται περισσότερα χρώματα
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων