0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Sacramento R

Η συλλογή επίπλων γραφείου Σκανδιναβικού στυλ θα ενθουσιάσει κάθε επαγγελματία με αγάπη προς το μίνιμαλ σχεδιασμό. Το κυρίαρχο λευκό ή γκρι χρώμα των επίπλων συμπληρώνεται από το χρώμα δρυς και τα στιβαρά ξύλινα πόδια, τα οποία προσδίδουν στο χώρο μια ανάλαφρη αίσθηση. Οι ματ επιφάνειες των επίπλων διατηρούν την απλότητα που χαρακτηρίζει το σκανδιναβικό στυλ. Όλα τα έπιπλα της συλλογής καλύπτονται από ένα διάφανο υλικό που τα προστατεύει από μικρές γρατζουνιές. Οι πλαστικά προστατευμένες γωνίες των επίπλων είναι ανθεκτικές στις πιθανές φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση. Η λειτουργικότητα και η άνεση αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής γερμανικής κατασκευής. Τα ντουλάπια με συρόμενες πόρτες θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε τον πιο βολικό τρόπο αποθήκευσης των αντικειμένων, ενώ ένα συρτάρι με δυνατότητα κλειδώματος θα σας προσφέρει προστασία για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Δημιουργήστε ένα αρμονικό περιβάλλον εργασίας με αυτή τη συλλογή.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.