Μείωση τιμών για περιορισμένο χρονικό διάστημα

0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά

Ύψος:
170 mm
Πλάτος:
800 mm
Βάθος:
200 mm
Πάχος πλακών:
16 mm
Μέσος όρος παράδοσης από:
16 εργάσιμες μέρες
Κόστος Αποστολής:
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση:
2 χρόνια
Χρώμα:
  • Άσπρο
  • Artisan δρυς
Επιλογή χρώματος:
  • Όχι
Υλικά:
  • LPB
Πρόσθετο υλικό:
  • ABS

Επιπλέον πληροφορίες

Η οργάνωση ενός εφηβικού δωματίου μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τους γονείς. Το δωμάτιό του θα πρέπει να έχει χώρο για να μελετά και να χαλαρώνει, καθώς και χώρο για να αποθηκεύει πράγματα και ρούχα. Η συλλογή επίπλων RMV συνδυάζει τέλεια όλες αυτές τις επιθυμίες και είναι κατάλληλη για ένα ενεργό εφηβικό δωμάτιο. Λειτουργικότητα, άνεση και ελκυστικός σχεδιασμός - έτσι μπορούν να περιγραφούν τα έπιπλα της συλλογής.

Τα έπιπλα με μοντέρνα εμφάνιση διατίθενται σε μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς: «Artisan» δρυς με λευκό ή «Artisan» δρυς με λευκό και γκρι. Οι στρογγυλές λαβές που είναι προσαρτημένες στα έπιπλα είναι ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο της συλλογής που προσδίδει στα έπιπλα παιχνιδιάρικη διάθεση. Είναι δυνατή η επίπλωση ενός εφηβικού δωματίου επιλέγοντας έπιπλα από μια μεγάλη γκάμα μεμονωμένων επίπλων ή επιλέγοντας έτοιμες συλλογές. Αυτά τα έπιπλα εφηβικού δωματίου είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε τα έπιπλα για πολλά χρόνια. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με τις προστατευμένες από πλαστικό γωνίες των επίπλων, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υλικό ανθεκτικό στις κρούσεις.

Προστατευμένες άκρες

Οι άκρες των επίπλων καλύπτονται με ταινία φινιρίσματος - το υλικό αυτό είναι κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία των άκρων των πλακών των επίπλων.

Στερέωση επίπλων

Είναι σημαντικό να στερεώσετε σωστά τα κρεμαστά έπιπλα. Πριν από τη στερέωση των επίπλων, βεβαιωθείτε ότι οι βίδες είναι κατάλληλες για τον τοίχο στον οποίο θα τοποθετηθούν τα έπιπλα, αυτή η ενέργεια θα εξασφαλίσει την ποιότητα της στερέωσης. Δεν περιλαμβάνονται βίδες στερέωσης με τα κρεμαστά ή επιτοίχια έπιπλα, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας για αυτό. Κάθε τοίχος απαιτεί διαφορετικό τύπο βίδας ή ακόμη και διαφορετικό βάθος διάτρησης. Επιλέξτε βίδες στερέωσης επίπλων ανάλογα με το βάρος του επίπλου και τον τύπο των τοίχων: σοβάς, ξύλο κ.λπ. Για λόγους ποιότητας και ασφάλειας, επιλέξτε συγκεκριμένες βίδες για κάθε τοίχο.

Μαρτυρίες Μαρτυρίες

ΚΡΙΤΙΚΕΣ