0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Providence M

Λεπτότητα, κομψότητα και μια ρετρό πινελιά - έτσι μπορεί να περιγραφεί εν συντομία αυτή η συλλογή. Το κομψό σχήμα και ο πολυτελής συνδυασμός σκούρου δρυός και μαύρου χρώματος είναι αυτό που προσδίδει στα έπιπλα τη μοναδικότητά τους. Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα έπιπλα που απαιτούνται για ένα οργανωμένο σαλόνι.
Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένες μοριοσανίδες, οι άκρες των οποίων προστατεύονται με ειδική ταινία ABS. Λόγω των υψηλής ποιότητας άκρων με ABS, τα έπιπλα είναι πιο ανθεκτικά στα χτυπήματα. Οι πόρτες και τα συρτάρια διαθέτουν μηχανισμό αθόρυβου κλεισίματος, χάρη στον οποίο τα συρτάρια και οι πόρτες κλείνουν εύκολα χωρίς να κάνουν θόρυβο. Οι προσόψεις των επίπλων είναι διακοσμημένες με μικρές μαύρες μεταλλικές λαβές, οι οποίες ταιριάζουν με τα έπιπλα αυτής της κομψής συλλογής. Τα χαριτωμένα μεταλλικά πόδια προσδίδουν μοναδικό στυλ στα έπιπλα με ακανόνιστο σχήμα.
Τα έπιπλα της συλλογής διαθέτουν τόσο ανοιχτούς όσο και κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για την παρουσίαση των αντικειμένων που επιθυμείτε. Το τζάμι στις βιτρίνες είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο γυαλί. Η αντοχή του είναι 5-6 φορές υψηλότερη από το συνηθισμένο, θερμικά μη επεξεργασμένο γυαλί. Αυτός ο τύπος επίπλων είναι ιδανικός για την προβολή διακοσμητικών, πιάτων ή φωτογραφιών. Επιπλέον, αυτό το έπιπλο μπορεί να αναδειχθεί με φωτισμό LED, ο οποίος μπορεί να παραγγελθεί συμπληρωματικά. Επιπλέον, οι βιτρίνες είναι καθολικές, ώστε να είναι δυνατή η απόφαση της κατεύθυνσης ανοίγματος των θυρών με γυαλί κατά τη συναρμολόγησή τους.
Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό σαλόνι από μεμονωμένα έπιπλα της συλλογής ή επιλέξτε από τα έτοιμα σετ επίπλων. Με τα έπιπλα αυτής της συλλογής, ο επιθυμητός χώρος θα γίνει μια όαση άνεσης και κομψότητας.

Τιμή

 – 

  • 30
  • 1220
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Σιφονιέρα Providence 156
Υ: 90 cm, Π: 150 cm, Β: 45 cm
Συνιστάται
Σιφονιέρα Providence 157
Υ: 90 cm, Π: 90 cm, Β: 45 cm
Συνιστάται
Ντουλάπι Providence 158
Υ: 140 cm, Π: 90 cm, Β: 40 cm
Συνιστάται
Τραπεζάκι σαλονιού Providence 159
Υ: 37 cm, Π: 63 cm, Μ: 120 cm
Συνιστάται
Ράφι τοίχου Providence 160
Υ: 20 cm, Π: 135 cm, Β: 10 cm
Βιβλιοθήκη Providence 161
Υ: 160 cm, Π: 80 cm, Β: 45 cm
Συνιστάται
Τραπέζι Tv Miami 335
Υ: 57 cm, Π: 100 cm, Β: 40 cm
Συνιστάται
Τραπέζι Tv Miami 336
Υ: 57 cm, Π: 150 cm, Β: 40 cm
Συνιστάται
Βιτρίνα Miami 337
Υ: 140 cm, Π: 90 cm, Β: 40 cm
Συνιστάται
Βιτρίνα Providence M100
Υ: 200 cm, Π: 60 cm, Β: 40 cm
Συνιστάται