0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Fresno K

Το σπίτι είναι ένα μέρος όπου αισθάνεστε πάντα όμορφα όταν επιστρέφετε. Φρόντίστε τον χώρο σας με τα κατάλληλα έπιπλα. Θα δημιουργήσουν την επιθυμητή διάθεση και θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το χρόνο σας στο σπίτι ακόμα περισσότερο. Το σπίτι μας έχει πολλές λειτουργίες: εδώ ξεκουραζόμαστε, συναντάμε τους φίλους μας, βλέπουμε τηλεόραση. Ίσως αυτή η συλλογή να σας εμπνεύσει για μία αλλαγή στον χώρο σας.

 Όταν βλέπετε τη συλλογή, ο εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός επίπλων προσελκύει την προσοχή. Ο συνδυασμός μαύρου και δρύινου χρώματος «Catania» φαίνεται ιδιαίτερα πολυτελής και ταυτόχρονα προκαλεί αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, Οι ξύλινες προσόψεις είναι λιτές με διακριτικές λεπτομέρειες και οι μεταλλικές γωνίες δημιουργεί μια αίσθηση μοντέρνου σχεδιασμού. Οι γραμμές και τα σχήματα είναι επιβλητικά χωρίς περιττές λεπτομέρειες, όλα συνδυάζονται αρμονικά. Το επεξεργασμένο γυαλί, που χρησιμοποιείται στις βιτρίνες, είναι θερμικά επεξεργασμένο γυαλί, η μηχανική αντίσταση του οποίου είναι 5-6 φορές υψηλότερη από το κανονικό γυαλί. Ο φωτισμός LED θα σας βοηθήσει να δώσετε ζωή στις βιτρίνες. Μπορείτε να τον παραγγείλετε επιπρόσθετα και να τον ενσωματώσετε σε αυτές. Μικρές λεπτομέρειες, όπως μεταλλικά πόδια, ταιριάζουν απόλυτα στο design επίπλων. Τα έπιπλα διαθέτουν ενσωματωμένο αθόρυβο μηχανισμό κλεισίματος, χάρη στον οποίο οι πόρτες και τα συρτάρια σταματούν λίγο πριν κλείσουν χωρίς να προκαλούν θόρυβο. Ο μηχανισμός «Push to open» σας επιτρέπει να ανοίγετε τις πόρτες και τα συρτάρια των επίπλων με ένα μόνο άγγιγμα.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.