30€ εκπτωτικό κουπόνι για παραγγελίες άνω των 300€ με κωδικό EPIPLA30
0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων PEAG

Τα έπιπλα είναι η κύρια λεπτομέρεια στο εσωτερικό των σπιτιών. Για όσους αγαπούν το μινιμαλισμό και δεν θέλουν να φορτώσουν το εσωτερικό με επιπλέον αντικείμενα, αξίζει να εξεταστεί η επίπλωση με πολλά τμήματα, όπου μπορείτε να συνδυάσετε άνετα τα αντικείμενα μέσα στο χώρο. Θα είναι χρήσιμο ο εσωτερικός χώρος να φαίνεται κομψός και καθαρός. 
 
Η συλλογή επίπλων PEAG προσελκύει με την απλότητα και το φωτεινό χρώμα των προσόψεων. Η συλλογή προσφέρει πολλές επιλογές χρωμάτων που συνδυάζονται με γυαλιστερές λευκές προσόψεις. Ο συνδυασμός μαύρου και λευκού ξεχωρίζει για την κομψότητά του, ενώ τα χρώματα του ξύλου δίνουν μια ζεστή και σκανδιναβική ατμόσφαιρα. Διακοσμητικές λεπτομέρειες και βιβλία θα βρουν μια θέση σε βιτρίνες ή ανοιχτά ράφια. Τα έπιπλα χρησιμοποιούν πάνελ διαφορετικών υψών, κάτι το οποίο δίνει ποικιλία στη σύνθεση των λεπτομερειών του εσωτερικού χώρου και κάνει τα έπιπλα να φαίνονται μοναδικά. Ενσωματωμένος μηχανισμός ανοίγματος «Push to open», ο οποίος δεν φορτώνει τη σχεδίαση με πρόσθετες λεπτομέρειες. Απομένει να επιλέξετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό χρωμάτων και να δημιουργήσετε το χώρο των ονείρων σας.
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.