30€ εκπτωτικό κουπόνι για παραγγελίες άνω των 300€ με κωδικό EPIPLA30
0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων PEAE

Ο χώρος του σπιτιού μας είναι πολύ σημαντικός. Εδώ επικοινωνούμε, χαλαρώνουμε και περνάμε τον περισσότερό μας χρόνο. Για να δώσετε στο σπίτι σας περισσότερη αίσθηση άνεσης, πρέπει να διαλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα τα οποία θα ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. 
 
Στη συλλογή PEAE κυριαρχούν οι απαλοί χρωματικοί τόνοι που συμπληρώνονται από οριζόντια ή κάθετα στοιχεία άλλων χρωμάτων, γεγονός που δίνει στα έπιπλα έναν επιπλέον χαρακτήρα και τονίζει τα σχήματά τους. Επιλέξτε από τις διάφορες επιλογές χρωμάτων που συνδυάζονται με γυαλιστερές λευκές προσόψεις. Ο συνδυασμός του ασπρόμαυρου τονίζει την αντίθεση του σχεδιασμού. Οι αυστηρές και επιβλητικές γραμμές τονίζονται εδώ. Οι διακριτικές ξύλινες λεπτομέρειες φαίνονται φυσικές και ζωντανεύουν τον εσωτερικό χώρο. Επίσης, το ιδιαίτερο σχήμα των μεταλλικών ποδιών συνδυάζεται τέλεια με τις επιβλητικές γραμμές και προκαλεί την αίσθηση του μοντέρνου. Οι πολυτελώς σχεδιασμένες λαβές εμφανίζονται ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής. Ξύλινες λεπτομέρειες, λευκές προσόψεις και μεταλλικά γεωμετρικά πόδια δημιουργούν μια μοντέρνα αίσθηση στον εσωτερικό χώρο.
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.