0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων NVN

Τα ανθεκτικά υλικά και τα γεωμετρικά σχήματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής επίπλων NVN. Τα έπιπλα αυτής της συλλογής είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα, η οποία προσφέρει μια όμορφη λάμψη στα έπιπλα. Οι στρογγυλεμένες γωνίες χαρίζουν επιπλέον αισθητική στα έπιπλα.
 
Τα μεμονωμένα κομμάτια της συλλογής είναι εύκολο να ταιριάξουν και να προσαρμοστούν σε δωμάτια διαφορετικών μεγεθών. Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από μεγάλα και φαρδιά ράφια, λειτουργικές προθήκες και ευρύχωρα συρτάρια και ντουλάπια. Το γυαλί, που πλαισιώνεται από μαύρα κουφώματα αλουμινίου και χρησιμοποιείται σε βιτρίνες, δεν ανταποκρίνεται μόνο στις τάσεις του μοντέρνου σχεδιασμού, αλλά είναι επίσης δυνατό και ανθεκτικό. Οι γυαλιστερές προσόψεις των επίπλων θα προσφέρουν πολυτέλεια στο δωμάτιο, ενώ οι κρυφές λαβές, οι οποίες τονίζονται από ένα έντονο χρώμα, είναι ό,τι καλύτερο για τους θαυμαστές του μινιμαλισμού. Για μια αίσθηση μυστηρίου στο χώρο σας, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον φωτισμό LED
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!