0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Austin C

Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να έχει μια ζεστή ατμόσφαιρα και να είναι λειτουργική, επομένως, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα. Εάν ψάχνετε για πρακτικά έπιπλα που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας, αυτή η συλλογή επίπλων είναι ιδανική για εσάς!

Η συλλογή κρεβατοκάμαρας προσφέρει έπιπλα σε μοντέρνα χρώματα, από πάνελ επίπλων υψηλής ποιότητας. Η συλλογή περιλαμβάνει κρεβάτι, το οποίο εγγυάται έναν καλό ύπνο. Η συλλογή διαθέτει επίσης μία εύχρηστη συρταριέρα με πόρτες και συρτάρια, κομοδίνα και ντουλάπα. Η συλλογή θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός λειτουργικού και άνετου υπνοδωματίου. Αυτά τα έπιπλα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες.

Για άτομα που αγαπούν την αρμονία, συνιστούμε να επιλέξετε κομψά έπιπλα σε διακριτικά χρώματα, τα οποία θα μεγαλώσουν οπτικά το χώρο οποιουδήποτε δωματίου. Τα σκούρα καφέ και μαύρα χρώματα της κρεβατοκάμαρας θα προσελκύσουν τα άτομα που αγαπούν την κομψότητα. Η συλλογή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο που όχι μόνο θα προσφέρει άνεση και ζεστασιά, αλλά θα αντικατοπτρίζει και το χαρακτήρα σας. 

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!