0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Austin K

Τα έπιπλα με φυσικά σχέδια ξύλου ενσωματώνουν τέλεια το βιομηχανικό στιλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από συνδυασμό μεταλλικών στοιχείων και ξύλινων επιφανειών. Αυτός ο τύπος επίπλων περιλαμβάνεται σε αυτή τη συλλογή.

Η συλλογή επίπλων καθιστικού θα ταιριάζει τέλεια με μπετόν ή φυσική πέτρα. Οι βιτρίνες, τα έπιπλα τηλεόρασης και η συρταριέρα της συλλογής διαθέτουν μαύρα μεταλλικά πόδια που ταιριάζουν απόλυτα με τις μεταλλικές λαβές. Τα έπιπλα δεν είναι μόνο ανθεκτικά, αλλά διαθέτουν και πολλά ράφια και συρτάρια. Θα μπορείτε να εκθέτετε εύκολα τα σερβίτσια σας, τις οικογενειακέ φωτογραφίες, στην κομψή βιτρίνα και να αποθηκεύετε τραπεζομάντιλα, κουβέρτες ή ακόμη και ρούχα στα συρτάρια. 

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.