30€ εκπτωτικό κουπόνι για παραγγελίες άνω των 300€ με κωδικό EPIPLA30
0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων NVAN

Η συλλογή NVAN - λειτουργικότητα και έξυπνες λύσεις. Τα έπιπλα αυτής της συλλογής διατίθενται σε δύο χρώματα, που προσφέρουν αντιθέσεις. Τα έπιπλα θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός σκανδιναβικού, μοντέρνου ή βιομηχανικού στιλ.
 
Τα έπιπλα της συλλογής NVAN κατασκευάζονται συνδυάζοντας ματ επιφάνειες με στοιχεία που μοιάζουν με μοτίβο ξύλου. Ο πρώτος συνδυασμός λευκού με βελανιδιά «Palazzo» αντιπροσωπεύει ένα μοντέρνο στιλ, ενώ ο δεύτερος αναδεικνύει τη βιομηχανική λιτότητα, συνδυάζοντας ματ γκρι χρώμα με απομίμηση ξύλου. Τα εκφραστικά χρώματα των επίπλων είναι εξίσου ιδανικά για σαλόνι σκανδιναβικού στιλ, το οποίο συνδυάζει τα στοιχεία της φύσης και τα φωτεινά χρώματα που φωτίζουν τον εσωτερικό χώρο. Η εξαιρετικά ματ επιφάνεια των επίπλων καλύπτεται με μια ειδική ταινία «Supermatt», η οποία προστατεύει την επιφάνεια από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Τα πόδια των επίπλων NVAN είναι ιδιαίτερα, καθώς παρέχουν στα έπιπλα ελαφρότητα και ένα πρωτοποριακό και απλό στιλ.
 
Η συλλογή NVAN περιλαμβάνει συρτάρια και ντουλάπια ποικίλων μεγεθών. Τα έπιπλα διακρίνονται από μεγάλο αριθμό πορτών, ραφιών και συρταριών, γεγονός που διευκολύνει τη διατήρηση της τάξης στο σαλόνι. Η συλλογή περιλαμβάνει και ένα έπιπλο τηλεόρασης, το οποίο είναι το σημαντικότερο κομμάτι κάθε σαλονιού. Εκτός από τον μοντέρνο σχεδιασμό της, η συλλογή NVAN διαθέτει επίσης το πλεονέκτημα του μηχανισμού ήπιου κλεισίματος, ο οποίος διευκολύνει τη χρήση των μεμονωμένων  επίπλων. 
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.