0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Austin F

Αυτή η συλλογή επίπλων δημιουργήθηκε για άτομα που αγαπούν τα απλά και γεωμετρικά έπιπλα. Απλά σχήματα ξεχωρίζουν με μοντέρνα χρώματα και διακριτικές προσόψεις. Το ματ σώμα των επίπλων, σε συνδυασμό με γυαλιστερές προσόψεις και διακόσμηση από δρυ «San Remo», δημιουργούν έναν πολύ κομψό συνδυασμό, διακριτικό και μινιμαλιστικό. Οι στρογγυλεμένες άκρες των πορτών δίνουν στα έπιπλα αυτής της συλλογής ένα μοναδικό χαρακτήρα. Οι ορθογώνιες λαβές συμπληρώνουν το σχεδιασμό, ενώ υπάρχει και ο προαιρετικός φωτισμός LED, εξοικονόμησης ενέργειας, ο οποίος μπορεί αγοραστεί επιπλέον.

Η συλλογή περιλαμβάνει ντουλάπια διαφόρων μεγεθών, ευρύχωρα κουτιά ή συρτάρια, ένα ράφι και ένα τραπεζάκι καθιστικού. Το γυαλιστερό τελείωμα των επίπλων θα μεγαλώσει οπτικά το δωμάτιο. Οι πόρτες και τα συρτάρια ανοίγουν με ένα μόνο κλικ - αυτό εξασφαλίζεται από τον ενσωματωμένο μηχανισμό «Push to open».

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!