0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Indio C

Ο συνδυασμός του γραφίτη και των χρωμάτων χρυσής βελανιδιάς «Craft» είναι αυτό που κάνει αυτή τη συλλογή μοναδική. Τα ορθογώνια σχήματα προσδίδουν στα έπιπλα μοντέρνο χαρακτήρα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι προσόψεις των επίπλων είναι κατασκευασμένες από ματ κομμάτια MDF 16 mm. Η πόρτα διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ανοίγματος «Push to open», χάρη σε αυτόν τον μηχανισμό τα έπιπλα δεν χρειάζονται χειρολαβές. Οι πόρτες και τα συρτάρια μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν με ένα κλικ. Το έπιπλο τηλεόρασης μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο ή στον τοίχο. Διαθέτει επίσης άνοιγμα για την τοποθέτηση των καλωδίων πίσω από το έπιπλο. Η συλλογή αποτελείται από ξεχωριστά μέρη, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη σύνθεση για το χώρο σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις έτοιμες συνθέσεις.

Τιμή

 – 

  • 80
  • 550
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Κουζίνα Indio C101
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Κουζίνα Indio C102
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Κουζίνα Indio C103
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Τραπέζι Tv Indio C106
Υ: 25 cm, Π: 160 cm, Β: 36.8 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ντουλάπι τοίχου Indio C100
Υ: 25 cm, Π: 80 cm, Β: 36.8 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Σετ επίπλων Indio C104
Β: 36.8 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Σετ επίπλων Indio C105
Β: 36.8 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων