0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά

Ύψος:
300 mm
Πλάτος:
1150 mm
Βάθος:
250 mm
Μέσος όρος παράδοσης από:
30 εργάσιμες μέρες
Κόστος Αποστολής:
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση:
2 χρόνια
Χρώμα:
  • Άσπρο
  • Γραφίτης
Επιλογή χρώματος:
  • Ναι
Υλικά:
  • LPB
Πρόσθετο υλικό:
  • ABS
Προέλευση:
Ευρώπη
Κωδικός Προϊόντος:
90689

Επιπλέον πληροφορίες

Αυτή η συλλογή προσφέρει μοντέρνα και πρακτικού σχεδιασμού για το δωμάτιο ενός νέου. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε; Μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα ανάμεσα σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του γραφίτη και του λευκού δημιουργεί μια αισθητική αντίθεσης που αναδεικνύει την ασυμμετρία των επίπλων. Ο συνδυασμός γραφίτη και γκρι δείχνει μοντέρνος και η γκρίζα υφή ενισχύει τη διάθεση. Ο συνδυασμός γραφίτη, λευκού και τιρκουάζ ξεχωρίζει στο ότι η χρήση του τιρκουάζ είναι ελάχιστη εδώ και δίνεται ως έμφαση. Όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί δίνουν έμφαση στον χαρακτήρα των επίπλων, τονίζοντας την ασυμμετρία. Οι ανοιχτοί χώροι αποθήκευσης αναμειγνύονται με συρτάρια στο κρεβάτι και κρεμαστά ράφια - έτσι ο χώρος αξιοποιείται πολύ καλά. Αυτή η λύση θα διευκολύνει τη διατήρηση της τάξης στην καθημερινότητα. Ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες θα βρουν τη θέση τους. Ο σχεδιασμός των επίπλων συμπληρώνεται από μικρές μεταλλικές λαβές και τις άκρες των επίπλων, οι οποίες προστατεύονται με πλαστικό, ανθεκτικό στα χτυπήματα. Αυτή η συλλογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός μοντέρνου χώρου και την προσαρμογή του τόσο σε χώρο για χαλάρωση όσο και για εργασία.

Προστατευμένες άκρες
Εργονομικός μηχανισμός

Προστατευμένες άκρες

Οι άκρες των επίπλων καλύπτονται με ταινία φινιρίσματος - το υλικό αυτό είναι κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία των άκρων των πλακών των επίπλων.

Εργονομικός μηχανισμός

Ο σχεδιασμός της εργονομικής καρέκλας σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την καρέκλα έτσι ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στη στάση του σώματός σας. Αυτή η καρέκλα είναι ιδανική για όσους κάνουν καθιστική εργασία και αναζητούν άνετες λύσεις. Η σωστή στάση σώματος, όντας καθήμενοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ σημαντική. Με τη βοήθεια μιας εργονομικής καρέκλας, θα διατηρήσετε ορθή και υγιή στάση και θα αποφύγετε τον πόνο στην πλάτη και τον αυχένα. Διάφοροι μηχανισμοί προσαρμογής θα εξασφαλίσουν πλήρη άνεση και προσαρμογή στις ατομικές σας ανάγκες.

Μαρτυρίες Μαρτυρίες

Σχετικά προϊόντα

Ράφι τοίχου Boston E116
Υ: 40 cm | Π: 143.5 cm
Β: 30.5 cm
Διατίθενται περισσότερα χρώματα
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφι τοίχου Omaha H110
Υ: 55 cm | Π: 125 cm
Β: 24 cm
Διατίθενται περισσότερα χρώματα
Ράφι τοίχου Orlando E110
Υ: 22 cm | Π: 150 cm
Β: 22 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφι τοίχου Omaha F108
Υ: 43 cm | Π: 115 cm
Β: 25 cm
Διατίθενται περισσότερα χρώματα
Ράφι τοίχου Denver 166
Υ: 29 cm | Π: 126 cm
Β: 25 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφι τοίχου Boston CA110
Υ: 37 cm | Π: 100 cm
Β: 28 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων