0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Columbia AT

Αυτό το έπιπλο μπάνιου κατασκευάζεται στη Γερμανία και είναι μοναδικό χάρη στις λιτές γραμμές του και τις αντιθέσεις των χρωμάτων του. Η συλλογή αυτή διακρίνεται για τις γυαλιστερές προσόψεις των θυρών, οι οποίες συμπληρώνονται με μεταλλικές λαβές. Ο αθόρυβος μηχανισμός κλεισίματος στα έπιπλα προστατεύει τις πόρτες και τα συρτάρια από το απότομο κλείσιμο. Χάρη στα ειδικά αμορτισέρ, οι πόρτες και τα συρτάρια κλείνουν αργά χωρίς να κάνουν θόρυβο. Η πόρτα του ραφιού μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές, οπότε κατά την αρχική συναρμολόγηση θα μπορείτε να επιλέξετε από ποια πλευρά θα ανοίγει. Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο και εύκολα προσαρμόσιμο σετ μπάνιου - σας προτείνουμε να δείτε αυτή τη συλλογή.

Τιμή

 – 

  • 180
  • 360
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!