0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά

Ύψος:
870 mm
Πλάτος:
370 mm
Βάθος:
340 mm
Ύψος ποδιού:
20 mm
Αριθμός θυρών:
1 μονάδες
Αριθμός συρταριών:
1 μονάδες
Βάρος:
19 kg
Μέγιστη χωρητικότητα βάρους:
23 kg
Μέγιστη αντοχή βάρους ραφιού:
5 kg
Μέσος όρος παράδοσης από:
17 εργάσιμες μέρες
Κόστος Αποστολής:
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση:
2 χρόνια
Πόδια:
  • Πλαστική ύλη
Ράφια:
  • Ναι
Λαβές:
  • Πλαστική ύλη
Χρώμα:
  • Γυαλιστερό λευκό
Επιλογή χρώματος:
  • Ναι
Υλικά:
  • LPB
  • MDF
Προέλευση:
Γερμανία
Κωδικός Προϊόντος:
412567

Επιπλέον πληροφορίες

Αυτή η συλλογή μοντέρνων επίπλων μπάνιου που κατασκευάζεται στη Γερμανία, δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και πρακτική. Τα έπιπλα διαθέτουν πολλές θέσεις για πετσέτες ή άλλα είδη προσωπικής υγιεινής. Οι στρογγυλεμένες γωνίες των επίπλων και οι επιχρωμιωμένες πλαστικές λαβές ολοκληρώνουν το μοντέρνο σχεδιασμό των επίπλων. Η συλλογή έχει ματ γκρι ή γυαλιστερό λευκό χρώμα που θα δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα στο μπάνιο. 

Οι μεντεσέδες των επίπλων μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πλευρά, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή τους σε κάθε μπάνιο. Προαιρετικά μπορείτε να παραγγείλετε χρωμιωμένο φωτισμό LED 30 cm με διακόπτη και πρίζα, ο οποίος τοποθετείται στο πάνω μέρος του ντουλαπιού καθρέφτη.

Πιστοποίηση FSC
Πάγκος MDF
Γυαλιστερή επιφάνεια
Καθολικά έπιπλα

Πιστοποίηση FSC

FSC - το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης δασών δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει τη σωστή διαχείρισή τους. Τα προϊόντα που φέρουν αυτή τη σήμανση, διασφαλίζουν ότι έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας βιολογικό ξύλο από δάση πολύτιμης αξίας. Η πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους κατασκευαστές επίπλων, οι οποίοι διασφαλίζουν με αυτόν τον τρόπο πως οι μέθοδοί τους συμφωνούν με τις καθιερωμένες αρχές και τα κριτήρια του οργανισμού FSC. Εγγυάται στον καταναλωτή ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης δασοκομίας.

Πάγκος MDF

Το MDF σημαίνει ινοσανίδες μέσης πυκνότητας. Αυτός ο πίνακας είναι παρόμοιος με τον πίνακα, αλλά η παραγωγή του είναι διαφορετική. Η πλακέτα MDF δημιουργείται με συγκόλληση και συμπίεση ξύλινων ινών για να σχηματίσει μια στερεή σανίδα. Επομένως, αυτά τα πάνελ έχουν ιδιαίτερα υψηλή αντοχή σε θραύση και κάμψη.

Καθολικά έπιπλα

Τα καθολικά έπιπλα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αμφιβάλλουν για την πλευρά των επιλεγμένων επίπλων. Τα έπιπλα με αυτό το χαρακτηριστικό μπορούν να συναρμολογηθούν και από τις δύο μεριές: δεξιά και αριστερή έκδοση. Πριν συναρμολογήσετε τα έπιπλα, θα μπορείτε να σκεφτείτε με ηρεμία ποια πλευρά θα σας ταιριάζει καλύτερα και να προσαρμόσετε εύκολα τα έπιπλα στην επιλογή σας.

Μαρτυρίες Μαρτυρίες