0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Columbia AE

Καλαίσθητη φυσικότητα - αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν αυτή τη συλλογή επίπλων, η οποία σίγουρα θα αρέσει στους λάτρεις των γήινων χρωμάτων στους εσωτερικούς χώρους. Τα έπιπλα μπάνιου και διαδρόμου με μοντέρνα εμφάνιση είναι λειτουργικά. Τα έπιπλα ταιριάζουν απόλυτα σε μικρούς χώρους και οι ευρύχωροι χώροι των επίπλων είναι ιδανικοί για την αποθήκευση αντικειμένων και τη διατήρηση της τάξης στο σπίτι.

Το φωτεινό χρώμα «San Remo» δρυς και οι λεπτομέρειες του ξύλου στις προσόψεις δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Οι λαβές εναρμονίζονται με το συνολικό σχεδιασμό του επίπλου και είναι αφανείς. Τα έπιπλα κατασκευάζονται με ξύλο φιλικό προς το περιβάλλον από δάση που προσφέρουν οικονομικά οφέλη.

Τιμή

 – 

  • 50
  • 1220
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!