0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά

Ύψος:
790 mm
Πλάτος:
730 mm
Βάθος:
310 mm
Ύψος ποδιού:
20 mm
Αριθμός θυρών:
2 μονάδες
Αριθμός συρταριών:
1 μονάδες
Βάρος:
24 kg
Μέγιστη αντοχή βάρους άνω πλάκας:
20 kg
Μέγιστη αντοχή βάρους ραφιού:
5 kg
Μέγιστη αντοχή βάρους συρταριού:
3 kg
Μέγιστη αντοχή βάρους κάτω πλάκας:
20 kg
Μέσος όρος παράδοσης από:
17 εργάσιμες μέρες
Κόστος Αποστολής:
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση:
2 χρόνια
Πόδια:
  • Πλαστική ύλη
Ράφια:
  • Ναι
Λαβές:
  • Πλαστική ύλη
Χρώμα:
  • Άσπρο
  • Γυαλιστερό λευκό
Επιλογή χρώματος:
  • Ναι
Υλικά:
  • LPB
  • MDF
Προέλευση:
Γερμανία
Κωδικός Προϊόντος:
402347

Επιπλέον πληροφορίες

Η άνεση παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά όταν επιλέγετε έπιπλα για το σπίτι. Κυρίως όλοι επιθυμούν έπιπλα που όχι μόνο διακοσμούν τους χώρους, αλλά θα είναι και λειτουργικά. Αυτή η συλλογή επίπλων δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά έχει και μοντέρνα εμφάνιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαδρόμους και μπάνια.

Τα περισσότερα έπιπλα της συλλογής διατίθενται σε διάφορες χρωματικές επιλογές, ώστε να είναι κατάλληλα τόσο για φωτεινούς όσο και για πιο σκοτεινούς χώρους. Οι γυαλιστερές προσόψεις και οι μίνιμαλ λαβές προσθέτουν μοναδικότητα στο μίνιμαλ σχεδιασμό. Ο φωτισμός LED μπορεί να ενσωματωθεί πάνω από τα κρεμαστά ντουλάπια με καθρέφτη, γεγονός που όχι μόνο προσθέτει φως στο χώρο, αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς. Αυτά τα έπιπλα κατασκευάζονται με τη χρήση φιλικού προς το περιβάλλον ξύλου από δάση που προσφέρουν οικονομικά οφέλη.

Πιστοποίηση FSC
Γυαλιστερή επιφάνεια
Πάγκος MDF
Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Πιστοποίηση FSC

FSC - το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης δασών δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει τη σωστή διαχείρισή τους. Τα προϊόντα που φέρουν αυτή τη σήμανση, διασφαλίζουν ότι έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας βιολογικό ξύλο από δάση πολύτιμης αξίας. Η πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους κατασκευαστές επίπλων, οι οποίοι διασφαλίζουν με αυτόν τον τρόπο πως οι μέθοδοί τους συμφωνούν με τις καθιερωμένες αρχές και τα κριτήρια του οργανισμού FSC. Εγγυάται στον καταναλωτή ότι τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης δασοκομίας.

Πάγκος MDF

Το MDF σημαίνει ινοσανίδες μέσης πυκνότητας. Αυτός ο πίνακας είναι παρόμοιος με τον πίνακα, αλλά η παραγωγή του είναι διαφορετική. Η πλακέτα MDF δημιουργείται με συγκόλληση και συμπίεση ξύλινων ινών για να σχηματίσει μια στερεή σανίδα. Επομένως, αυτά τα πάνελ έχουν ιδιαίτερα υψηλή αντοχή σε θραύση και κάμψη.

Μαρτυρίες Μαρτυρίες