0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Tulsa E

Η μαύρη βελανιδιά είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής. Η εντυπωσιακή αισθητική, το μαύρο χρώμα, οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή τη συλλογή βιομηχανικού στυλ πολύ ξεχωριστή. Το κύριο σώμα του επίπλου είναι σε χρώμα μαύρο δρυς, το οποίο συμπληρώνεται από ένα μεταλλικό σκελετό. Ένα άλλο μοναδικό σημείο αναφοράς είναι το γυαλί με ραβδώσεις, το οποίο όχι μόνο τραβάει την προσοχή, αλλά συμπληρώνει αυτή τη συλλογή και τονίζει τα μοναδικά της σχήματα. Το μεταλλικό πόδι ολοκληρώνει αυτόν τον μοναδικό σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός των επίπλων αυτής της συλλογής θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει κομψός και πολυτελής.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.