0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Boston CR

Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε τον χώρο της κρεβατοκάμαράς σας; Με την επιλογή μιας συλλογής επίπλων, θα δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα ενός ολοκληρωμένου χώρου και το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα έπιπλα βρίσκονται σε ένα μέρος. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δωμάτια, είναι βασικό να δημιουργήσετε έναν χώρο καθιστικού στην κρεβατοκάμαρα, στον οποίον θα νιώθετε ευχάριστα. Τα έπιπλα της συλλογής θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα ενός Σκανδιναβικού στυλ. Ο χρωματισμός είναι αρκετά φωτεινός και συμπληρώνεται από πιο σκούρες πινελιές. Τόσο τα ανοιχτόχρωμα όσο και τα σκούρα στοιχεία των επίπλων έχουν την όψη ξύλου και δημιουργούν μια γήινη διακόσμηση. Η ελάχιστη χρήση διακοσμητικών λεπτομερειών και τα φυσικά χρώματα συμβαδίζουν απόλυτα στη συλλογή αυτή. Βυθιστείτε στην απλότητα του Σκανδιναβικού στυλ και δημιουργήστε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.

Τιμή

 – 

  • 20
  • 60
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Κομοδίνο Boston CR101
Υ: 43.5 cm | Π: 50 cm
Β: 40.5 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Ράφι τοίχου Boston CR104
Υ: 15 cm | Π: 66 cm
Β: 46.5 cm
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων
Αποθηκευτικός χώρος Boston CR105
Υ: 19 cm | Π: 194 cm
Β: 61.5 cm
Συνίσταται
Προϊόν σε αποθήκη παρόχων