0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων EFBY

Η συλλογή EFBY θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα κομψό και άνετο καθιστικό, όπου θα είναι ακόμα πιο ευχάριστο να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας ή να υποδέχεστε καλεσμένους. Η συλλογή αυτή θα είναι ιδανική αν θέλετε να δώσετε περισσότερη φυσικότητα στο χώρο του σπιτιού σας. Ένα διαχρονικά κλασικό μοτίβο ξύλου. Το χρώμα και το μοτίβο του ξύλου θα προσδώσουν στο χώρο θαλπωρή και ζεστασιά. Αυτός ο συνδυασμός χρώματος και σχήματος συμπληρώνει τέλεια ο ένας τον άλλον και δημιουργεί ένα καλαίσθητο περιβάλλον. Εάν κριθεί απαραίτητο, είναι δυνατή η ενσωμάτωση φωτισμού LED στη βιτρίνα. Αυτή η φωτεινή επιλογή θα αναδείξει τον χώρο στις βιτρίνες και τις λεπτομέρειες που βρίσκονται μέσα σε αυτές. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η ευρυχωρία που παρέχει. Τα εξαιρετικά μεγάλα και ευρύχωρα τμήματα που διαθέτει θα εξασφαλίσουν χώρο για όλα τα απαραίτητα αντικείμενα.
Τιμή

 – 

  • 10
  • 170
Βάθος
Ύψος
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!