0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή επίπλων Austin G

Η συλλογή επίπλων είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής είναι τα γεωμετρικά σχήματα και ένας απλός σχεδιασμός. Ακριβώς λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, η συλλογή επίπλων θα ταιριάζει εύκολα με τα έπιπλα που ήδη έχετε.

Η συλλογή είναι ιδανική για ένα σπίτι όπου οι επισκέπτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Πολλές χρωματικές επιλογές, οι οποίες επιτρέπουν τη δημιουργία διαφορετικών συνθέσεων. Οι αποχρώσεις επίπλων σε λευκό και γκρι είναι ιδανικές για ένα βιομηχανικό στιλ διακόσμησης. Οι γκρι επιφάνειες, που θυμίζουν πέτρα, είναι πολύ κομψές όταν συνδυάζονται με ματ λευκό χρώμα. Έπιπλα με μοτίβα από φυσικό ξύλο και χρωματικά στοιχεία από γραφίτη θα τονίσουν την μοναδικότητα της διακόσμησης. Ο συνδυασμός λευκού και ξύλου ταιριάζει τέλεια με το σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης. 

Ο βασικός συνδυασμός των επίπλων του καθιστικού, περιλαμβάνει μοντέρνο φωτισμό ραφιού εξοικονόμησης ενέργειας, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!