0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά

Συλλογή:
Ύψος:
240 mm
Πλάτος:
1550 mm
Βάθος:
260 mm
Πάχος πλακών:
16 mm
Μέσος όρος παράδοσης από:
4 εργάσιμες μέρες
Κόστος Αποστολής:
Παράδοση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση:
2 χρόνια
Χρώμα:
  • Μαύρο
  • Catania δρυς
Επιλογή χρώματος:
  • Όχι
Υλικά:
  • LPB
Πρόσθετο υλικό:
  • MDF
  • ABS
Προέλευση:
Ευρώπη
Κωδικός Προϊόντος:
446014

Επιπλέον πληροφορίες

Το σπίτι είναι ένα μέρος όπου αισθάνεστε πάντα όμορφα όταν επιστρέφετε. Φρόντίστε τον χώρο σας με τα κατάλληλα έπιπλα. Θα δημιουργήσουν την επιθυμητή διάθεση και θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το χρόνο σας στο σπίτι ακόμα περισσότερο. Το σπίτι μας έχει πολλές λειτουργίες: εδώ ξεκουραζόμαστε, συναντάμε τους φίλους μας, βλέπουμε τηλεόραση. Ίσως αυτή η συλλογή να σας εμπνεύσει για μία αλλαγή στον χώρο σας.

 Όταν βλέπετε τη συλλογή, ο εξαιρετικά κομψός σχεδιασμός επίπλων προσελκύει την προσοχή. Ο συνδυασμός μαύρου και δρύινου χρώματος «Catania» φαίνεται ιδιαίτερα πολυτελής και ταυτόχρονα προκαλεί αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, Οι ξύλινες προσόψεις είναι λιτές με διακριτικές λεπτομέρειες και οι μεταλλικές γωνίες δημιουργεί μια αίσθηση μοντέρνου σχεδιασμού. Οι γραμμές και τα σχήματα είναι επιβλητικά χωρίς περιττές λεπτομέρειες, όλα συνδυάζονται αρμονικά. Το επεξεργασμένο γυαλί, που χρησιμοποιείται στις βιτρίνες, είναι θερμικά επεξεργασμένο γυαλί, η μηχανική αντίσταση του οποίου είναι 5-6 φορές υψηλότερη από το κανονικό γυαλί. Ο φωτισμός LED θα σας βοηθήσει να δώσετε ζωή στις βιτρίνες. Μπορείτε να τον παραγγείλετε επιπρόσθετα και να τον ενσωματώσετε σε αυτές. Μικρές λεπτομέρειες, όπως μεταλλικά πόδια, ταιριάζουν απόλυτα στο design επίπλων. Τα έπιπλα διαθέτουν ενσωματωμένο αθόρυβο μηχανισμό κλεισίματος, χάρη στον οποίο οι πόρτες και τα συρτάρια σταματούν λίγο πριν κλείσουν χωρίς να προκαλούν θόρυβο. Ο μηχανισμός «Push to open» σας επιτρέπει να ανοίγετε τις πόρτες και τα συρτάρια των επίπλων με ένα μόνο άγγιγμα.

Προστατευμένες άκρες

Οι άκρες των επίπλων καλύπτονται με ταινία φινιρίσματος - το υλικό αυτό είναι κατασκευασμένο από ισχυρό πλαστικό, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την προστασία των άκρων των πλακών των επίπλων.

Μαρτυρίες Μαρτυρίες