Ντουλάπα UD15, Χρώμα: Άσπρο, LED φωτισμός: Ναί (μπλε)
Κρεβάτι MD108

Γιατί το Epipla1.gr; Γιατί το Epipla1.gr;

Πληρωμή

Με αντικαταβολή

Για την άνεσή σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πληρώσετε για τα προϊόντα όπως σε ένα απλό κατάστημα - με αντικαταβολή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση και όχι όταν κάνετε μια παραγγελία. Κατά την παράδοση ο οδηγός θα σας δώσει μια απόδειξη παραλαβής χρημάτων και ένα τιμολόγιο ΦΠΑ για την παραγγελία σας.

 

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση

Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την παράδοση. Ο οδηγός θα σας παραδώσει τον αναγνώστη καρτών, θα μπορείτε να σαρώσετε εύκολα την κάρτα σας και να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή επί τόπου. Ο οδηγός θα σας παραδώσει την απόδειξη για τη συναλλαγή και ένα τιμολόγιο ΦΠΑ.

 

Τραπεζική μεταφορά

Αφού επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό με τον συνηθισμένο τρόπο μέχρι την ημέρα της παράδοσης (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά). Σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας στο πεδίο αναφοράς κατά τη διάρκεια της συναλλαγής (για παράδειγμα # 123456)

Λεπτομέρειες για τραπεζική συναλλαγή:

 • Αποδέκτης: Furniture1 Ελλας Ι.Κ.Ε.
 • Αριθμός λογαριασμού: 0026.0057.53.0201134247
 • ΙΒΑΝ: GR 4702600570000530201134247
 • Αναφορά: Αριθμός Παραγγ. (πχ. #123456)

Θέλετε να πληρώστε από το εξωτερικό; Μπορεί να χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες:

 • Τράπεζα: EUROBANK ERGASIAS S.A.
 • Διεύθ/ση τράπεζας: Λεωφόρος 25ης Μαρτίου 80 , Πετρούπολη , ΤΚ 132 31
 • SWIFT / BIC: ERBKGRAA

 

Εγγύηση καλής τιμής

Όταν χρησιμοποιείτε την εγγύηση καλής τιμής, θα αντιστοιχίσουμε την τιμή του προϊόντος σας με την τιμή του ίδιου προϊόντος που θα βρείτε από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στην Ελλάδα και θα εφαρμόσουμε την δωρεάν παράδοση.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την "εγγύηση καλής τιμής", πρέπει να μας στείλετε ένα σύνδεσμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου να φαίνεται καθαρά το ίδιο προϊόν και η τιμή του.

Ο σύνδεσμος για τη σύγκριση των τιμών μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος στο Facebook ή αριστερά στην ενότητα σχολίων κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η εγγύηση καλής τιμής δεν ισχύει εάν:

 • Οι προδιαγραφές του προϊόντος είναι διαφορετικές.
 • Το προϊόν δεν μπορεί να παραγγελθεί χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται από τον πελάτη.
 • Το προϊόν σύγκρισης δεν είναι καινούργιο, π.χ. προϊόν χρησιμοποιείται, έχει υποστεί ζημιά ή έχει ανακατασκευαστεί.

Μετά την εφαρμογή της εγγύησης καλής τιμής δεν ισχύουν πρόσθετες εκπτώσεις.