Ντουλάπα UD15,  Χρώμα: Άσπρο, LED φωτισμός: Ναί (μπλε)
Κρεβάτι MD108

Γιατί το Epipla1.gr; Γιατί το Epipla1.gr;

Παράδοση

Furniture delivery in GreeceΠροσφέρουμε στους πελάτες μας έναν από τους ταχύτερους όρους παράδοσης στην αγορά - παραδίδουμε τα έπιπλα κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 15 εργάσιμες ημέρες (η προθεσμία παράδοσης για κάθε έπιπλο είναι διαφορετική και αναφέρεται στην περιγραφή), εάν είναι δυνατόν, μπορούμε να συντομεύσουμε περισσότερο τους όρους. Τα έπιπλα μπορούν συνήθως να παραδοθούν στους πελάτες σε μια βολική στιγμή.

  • Παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες στην Ελλάδα δωρεαν ( εξαιρούνται τα Νησιά και και η δύσκολη πρόσβαση από τα φορτηγά μας).
  • Παραδίδουμε μόνο με τη δική μας μεταφορική - αποθηκεύουμε και φροντίζουμε για τη συσκευασία, είμαστε υπεύθυνοι για τα έπιπλα μας μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας.
  • Με επιπλέον χρέωση 15 € ένας courier μπορεί να φέρει τα έπιπλα στο διαμέρισμά σας (αν υπάρχει).
  • Τα έπιπλα συνήθως παραδίδονται σε επίπεδη συσκευασία. Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης.
Μια ημέρα πριν από την παράδοση, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για να συμφωνήσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Κατά την αποδοχή της παράδοσης ή της παραλαβής παραγγελθέντων αγαθών, ελέγξτε την κατάσταση των αγαθών και υπογράψτε το έγγραφο δήλωσης παράδοσης. Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παράδοση των αγαθών έχετε παρατηρήσει ελαττώματα στην εξωτερική εμφάνιση των εμπορευμάτων ή ατέλειες των εμπορευμάτων, βεβαιωθείτε ότι το έχετε επισημάνει στο τιμολόγιο, στο δελτίο παράδοσης ή σε άλλο έγγραφο αποδοχής μεταφοράς. Εάν οι ζημίες παρατηρηθούν αργότερα, τηλεφωνήστε μας στο +30 698 193 4030 ή στείλτε μας email στο info@epipla1.gr.

Εάν κάνετε μια πληρωμή σε μετρητά, βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές ποσό των μετρητών που αναφέρεται στην παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης.