Ντουλάπα UD15,  Χρώμα: Άσπρο, LED φωτισμός: Ναί (μπλε)
Κρεβάτι MD108

Γιατί το Epipla1.gr; Γιατί το Epipla1.gr;

Παράδοση

Furniture delivery in GreeceΠροσφέρουμε στους πελάτες μας έναν από τους ταχύτερους όρους παράδοσης στην αγορά - παραδίδουμε τα έπιπλα κατά μέσο όρο σε 15 εργάσιμες ημέρες (η προθεσμία παράδοσης για κάθε έπιπλο είναι διαφορετική και αναφέρεται στην περιγραφή), εάν είναι δυνατόν, μπορούμε να συντομεύσουμε περισσότερο τις ημέρες.

Παραδίδουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα δωρεάν. Δεν ισχύει για την παράδοση στα νησιά λόγω του ότι μεσολαβούν μεταφορικές εταιρίες. ( Εξαιρείται η Λευκάδα και η Εύβοια λόγω πρόσβασης μέσω οδικού δικτύου )

  • Παράδοση στα ακόλουθα νησιά: Κρήτη, Χίος, Μυτιλήνη, Κάλυμνος, Κω, Ρόδος, Κέρκυρα, Μύκονος πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Η προσαύξηση υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας (κανονική χρέωση αποστολής 30-50 ευρώ).
  • Παραδίδουμε κυρίωςμόνο με τα δικά μας φορτηγά - αποθηκεύουμε και φροντίζουμε για τη συσκευασία, είμαστε υπεύθυνοι για τα έπιπλα μας μέχρι να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι σας.
  • Με επιπλέον χρέωση 15 € ο οδηγός μας μπορεί να ανεβάσει τα έπιπλα στο διαμέρισμά σας.
  • Τα έπιπλα συνήθως παραδίδονται σε επίπεδη συσκευασία και περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης.

Μια ημέρα πριν από την παράδοση, επικοινωνούμε με τους πελάτες μας για να συμφωνήσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Κατά την αποδοχή της παράδοσης ή της παραλαβής των παραγγελθέντων αγαθών, ελέγξτε την κατάσταση των αγαθών και υπογράψτε το δελτίο αποστολής παράδοσης. Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παράδοση των αγαθών έχετε παρατηρήσει ελαττώματα στην εξωτερική εμφάνιση των εμπορευμάτων ή ατέλειες των εμπορευμάτων, βεβαιωθείτε ότι το έχετε επισημάνει στο τιμολόγιο, στο δελτίο παράδοσης ή σε άλλο έγγραφο αποδοχής μεταφοράς. Εάν οι ζημίες παρατηρηθούν αργότερα, τηλεφωνήστε μας στο +30 698 193 4030 ή στείλτε μας email στο info@epipla1.gr.

Εάν κάνετε μια πληρωμή σε μετρητά, βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές ποσό των μετρητών που αναφέρεται στην παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παράδοσης.