0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή κουζίνας JMB

Όταν τοποθετείτε μια κουζίνα, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ο χώρος αυτός πρέπει να είναι λειτουργικός, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει όμορφος. Για να κάνετε την κουζίνα ακόμα πιο ευχάριστη, επιλέξτε το σωστό μοντέλο επίπλων. Η συλλογή JMB περιλαμβάνει μια ποικιλία ντουλαπιών βάσης και τοίχου. Υπάρχουν επίσης γωνιακοί νεροχύτες και και ντουλάπια για εντοιχιζόμενες συσκευές. Δημιουργήστε τη δική σας κουζίνα ή επιλέξτε από την ποικιλία τυποποιημένων σετ.
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μοριοσανίδα 16 mm με επικάλυψη PVC.
  • Το ύψος των εντοιχιζόμενων ντουλαπιών αυτής της συλλογής με πάγκο είναι 85 cm.
  • Βάθος πάγκου 60 cm. Το βάθος των ντουλαπιών είναι μικρότερο από τον πάγκο εργασίας, οπότε ο πάγκος εργασίας προεξέχει ελαφρώς στο μπροστινό μέρος (περίπου 3 cm). Στο άκρο των ντουλαπιών, δίπλα στον τοίχο, υπάρχει κενό για τους σωλήνες της κουζίνας. Από ψηλά, το κενό αυτό δεν είναι ορατό, καθώς ο πάγκος είναι κοντά στον τοίχο.
  • Τα ντουλάπια τοποθετούνται πάνω στο σκελετό. Η βάση στήλης καλύπτει την πρόσοψη (όψη) των ντουλαπιών, ενώ οι πλευρές καλύπτονται από ένα περίβλημα. Η βάση στήλης είναι ξεχωριστή για κάθε ντουλάπι και περιλαμβάνεται στο ντουλάπι.
  • Η τιμή περιλαμβάνει ξεχωριστούς πάγκους εργασίας για κάθε ντουλάπι, εκτός από το ντουλάπι νεροχύτη και το ντουλάπι εντοιχιζόμενης συσκευής.
  • Οι ασημένιες πλαστικές λαβές περιλαμβάνονται επίσης.
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Περισσότερα από 100.000 έπιπλα

Στόχος μας είναι ότι η ποικιλία μας θα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.