0
Καλάθι

Περιεχόμενα στο Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο

Συλλογή κουζίνας Burke

Όταν τοποθετείτε μια κουζίνα, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ο χώρος αυτός πρέπει να είναι λειτουργικός, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει όμορφος. Για να κάνετε την κουζίνα ακόμα πιο ευχάριστη, επιλέξτε το σωστό μοντέλο επίπλων. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία ντουλαπιών βάσης και τοίχου. Υπάρχουν επίσης γωνιακοί νεροχύτες και και ντουλάπια για εντοιχιζόμενες συσκευές. Δημιουργήστε τη δική σας κουζίνα ή επιλέξτε από την ποικιλία τυποποιημένων σετ.

  • Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μοριοσανίδα 16 mm με επικάλυψη PVC.
  • Το ύψος των εντοιχιζόμενων ντουλαπιών αυτής της συλλογής με πάγκο είναι 85 cm.
  • Βάθος πάγκου 60 cm. Το βάθος των ντουλαπιών είναι μικρότερο από τον πάγκο εργασίας, οπότε ο πάγκος εργασίας προεξέχει ελαφρώς στο μπροστινό μέρος (περίπου 3 cm). Στο άκρο των ντουλαπιών, δίπλα στον τοίχο, υπάρχει κενό για τους σωλήνες της κουζίνας. Από ψηλά, το κενό αυτό δεν είναι ορατό, καθώς ο πάγκος είναι κοντά στον τοίχο.
  • Τα ντουλάπια τοποθετούνται πάνω στο σκελετό. Η βάση στήλης καλύπτει την πρόσοψη (όψη) των ντουλαπιών, ενώ οι πλευρές καλύπτονται από ένα περίβλημα. Η βάση στήλης είναι ξεχωριστή για κάθε ντουλάπι και περιλαμβάνεται στο ντουλάπι.
  • Η τιμή περιλαμβάνει ξεχωριστούς πάγκους εργασίας για κάθε ντουλάπι, εκτός από το ντουλάπι νεροχύτη και το ντουλάπι εντοιχιζόμενης συσκευής.
  • Οι ασημένιες πλαστικές λαβές περιλαμβάνονται επίσης.
Πληρωμή κατά την παράδοση

Δεν απαιτείται προκαταβολή ή προπληρωμή. (ισχυεί για την ηπειρωτική Ελλάδα) Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα κατά τη στιγμή της παράδοσης.

365 ημέρες εγγύηση επιστροφής

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 365 ημερών και να λάβετε όλα τα χρήματα πίσω.

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, ωστόσο εάν βρείτε φθηνότερο προϊόν θα κάνουμε την ίδια τιμή.

1 παραγγελία = 1 δέντρο

Για κάθε παραγγελία και παράδοση θα φυτέψουμε ένα δέντρο. Χάρη σε εσάς, μπορούμε να φυτέψουμε χιλιάδες δέντρα!

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.