Σχόλια Πελατών

Ο καναπες είναι άψογος όπως ακριβός στην φωταγραφια! Οι βοηθοί που το κουβάλησαν πολύ εξυπηρετικοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!!
Μου άρεσε που δεν χρειάστηκε να δώσω προκαταβολή για την παραγγελία μου, που επικοινώνησαν στο τηλέφωνο μία μέρα πριν την παράδοση ώστε να υπάρχει χρόνος να προετοιμαστούμε και που υπήρχε ευελιξία στο ωράριο παράδοσης. Ευχαριστούμε πολύ.
Εξυπηρετικό προσωπικό σ ολους τους τομείς! Ευχαριστούμε πολύ !
Όλα, ότι με πήρατε τηλέφωνο όταν ήρθαν για να με ενημερώσετε, η ποιότητα των επίπλων φαίνεται εξαιρετική κ ο κύριος που μου έφερε τα έπιπλα ήταν εξυπηρετικός, συνεπής κ συζητήσιμος ώστε να βρούμε την ώρα του ραντεβού που θα μου τα έφερνε!!! Μπράβο σας εξαιρετική επιχείρηση!!!! Συγχαρητήρια
Εξαιρετική ποιότητα. Επίσης, το προϊόν είναι ακριβώς το ίδιο με τις εικόνες στην ιστοσελίδα σας. Ένα μεγάλο μπράβο στους μεταφορείς που το παρέδωσαν, τον Μανώλη και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι κατάφεραν - παρά τις πολύ αντίξοες, συνθήκες καθώς είμαι στον 7ο όροφο, σε πολυκατοικία με πολύ στενή σκάλα - μετά από πολλές προσπάθειες, να ανεβάσουν τον πολύ ογκώδη και βαρύ καναπέ στο διαμέρισμά μου. Συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας σας!
Perfect communication and fast service. Thank you!
Άριστη εξυπηρέτηση. Επαγγελματίες σε όλους τους τομείς και σε όλα τα πόστα..
γρηγορη εξυπηρετηση. καλες τιμες. πανεμορφη η κουκετα των παιδιων μου που πηρα απο τις προσφορες!
Είστε όλοι υπέεοχοι, από τη κοπέλα που μίλησα στο τηλέφωνο για τη παραγγελία μας έως και τον οδηγό που μας το παρέδωσε στο σπίτι μας. Μακάρι όλες οι εταιρείες να είχαν το σέρβις και την εξυπηρέτησή σας. Συγχαρητήρια!!!!! Να συνεχίσετε έτσι..... απίστευτα επαγγελματίες !!!!!
Άψογη συνεννόηση με ευγενέστατο προσωπικό.