Σχόλια Πελατών

Η συνεργασία μας άψογη!Σωστή Μας καλύπτατε απόλυτα σε ό,τι αφορούσε την παραγγελία μας, με emai-Ο οδηγός που μας παρέδωσε τη παραγγελία μας, πρόσχαρος και ευγενέστατος!Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας-σίγουρα είστε άξια προτεινόμενοι σε φίλους και συγγενείς και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!
Είναι πολύ πιο όμορφο από την φωτογραφία ευχαριστώ πολύ και για την άψογη εξυπηρέτηση
Άψογη εξυπηρέτηση πολύ ευγενικό προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει...προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!
Εξαιρετικά!! Απο την online αγορά έως την παράδοση. Η κρεβατοκαμαρα που αγόρασα είναι όπως φαινόταν στο site. Εστάλη σε 5 αντί για 14 μέρες. Άψογη εξυπηρέτηση!!
Άψογη εξυπηρέτηση.. Απίστευτες τιμές.. Υπέροχο σετ παιδικού δωματίου.. Πολύ καλή ποιότητα..
Παρά πολύ φιλικό προσωπικό, μου φύλαξαν την παραγγελία μου στις αποθήκες τους για όσο καιρό έλειπα χωρίς να μου κάνουν πρόβλημα, να μου ακυρώσουν την παραγγελία η κάτι άλλο τέτοιο. Υπεροχα έπιπλα ανθεκτικά βαριά, πολύ καλής ποιότητας σε σχέση με την φυσιολογική τιμή τους . Παρά πολύ ευχαριστημένη είμαι κ θ ξανά παραγγείλω σύντομα
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΤΑΧΥΤΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ. ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πολύ γρήγορη μεταφορά στη Θεσσαλονίκη ακόμα και εν καιρό πανδημίας. Ο μεταφορέας ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός. Το έπιπλο που διάλεξα από τα προτεινόμενα προϊόντα σας είχε εξαιρετική ποιότητα όντως και σαφείς οδηγίες συναρμολόγησης. Δεν είδα κάποια ατέλεια εκ πρώτης όψεως.
Τέλειο Service, καλή επικοινωνία, καλές τιμές, ευχαριστούμε πολύ θα σας ξαναπροτιμησουμε και θα σας προτείνουμε.
Άψογη εξυπηρέτηση, τα προϊόντα καλύτερα από ότι φαίνονται στις φωτογραφίες, πολύ καλές τιμές, σίγουρα με έχουν κάνει πελάτη τους!